REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius sekmadienį atleido iš pareigų savo saugumo tarybos vadovo pavaduotoją ir Kijevo merą, kai prokurorai pareiškė, jog tie pareigūnai spaudė miliciją naudoti jėgą prieš demonstrantus, pasisakančius už integraciją su Europos Sąjunga (ES).

REKLAMA
REKLAMA

„Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius atleido iš pareigų nacionalinės saugumo tarybos pirmininko pavaduotoją Volodymyrą Sivkovičių ir (sostinės) merą Oleksandrą Popovą dėl minėtų pareigūnų įtariamo vaidmens pažeidžiant piliečių konstitucines teises" naktį iš lapkričio 29-osios į 30-ąją Maidane, sakoma prezidentūros pranešime.

REKLAMA

Generalinis prokuroras Viktoras Pšonka atskirai sakė žurnalistams, kad tie du pareigūnai „spaudė Kijevo milicijos viršininką naudoti smurtą“ prieš demonstrantus tą naktį.

Taip pat įgaliojimų viršijimu Ukrainos generalinė prokuratūra įtaria Kijevo milicijos viršininką Valerijų Koriaką ir jo pavaduotoją Petrą Fedčiuką, pranešė generalinis prokuroras Viktoras Pšonka.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų