REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune, „ecoTENNIS“ teniso kortuose buvo pristatytas rytoj vyksiantis teniso labdaros mačas. Surinktos lėšos bus skirtos neįgaliems vaikams ir perduotos per Kauno rotušėje organizuojamą tradicinį kalėdinį labdaros renginį. Parodomajame mače susikaus Gvidas Sabeckis ir Aurimas Karpavičius su Kasparo Žemaitėlio ir Simo Malakausko duetu, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudos konferencijoje dalyvavę tenisininkai džiaugėsi, kad darydami tai, kas jiems sekasi labiausiai – žaisdami tenisą – jie gali dalyvauti gerumo akcijoje ir suteikti pagalbą tiems, kurios jiems iš tiesų reikia. Renginys žada ir sportinę intrigą: nė vienam iš šių tenisininkų iki šiol nėra tekę žaisti parodomajame dvejetų mače.

REKLAMA

„Sveikintina, kad tokiomis akcijomis sportininkai padeda kurti gerovę neįgaliems vaikams“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Kauno savivaldybės atstovas, vicemeras Stanislovas Buškevičius. Idėjų nestokojančio politiko pasiūlymas – po mačo žiūrovus įtraukti į tenisą – sulaukė organizatorių palaikymo, taigi penktadienį į „ecoTENNIS“ susirinkę teniso mėgėjai ne tik išvys gražų žaidimą, bet, turėdami ūpo, ir patys galės išmėginti jėgas aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatydama paramos iniciatyvą, „ecoTENNIS“ direktorė Lina Andriuškevičiūtė dėkojo savivaldybei už bendradarbiavimą, kuris leido verslininko Aido Valiukevičiaus ir tenisininko K. Žemaitėlio idėjai tapti realybe. Taip pat ji atskleidė, kad aukų dėželė teniso kortuose „budės“ ne tik parodomojo mačo metu, bet ir iki pat gruodžio 26 dienos, kai surinktos lėšos bus perduotos kalėdiniame savivaldybės renginyje.

Renginio globėjas – Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Parodomasis labdaros mačas vyks gruodžio 13 dieną 18:00 val., „ecoTENNIS“ teniso kortuose (Draugystės g. 10, Kaunas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų