REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pasikliaukite nuojauta – jūsų įžvalgos pasiteisins. diena nepalanki rizikuoti darbe, kelyje ar mėginti laimę žaidžiant azartinius žaidimus.

Avinas Pasikliaukite nuojauta – jūsų įžvalgos pasiteisins. diena nepalanki rizikuoti darbe, kelyje ar mėginti laimę žaidžiant azartinius žaidimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Puiki diena: dabar jūsų viršus. Galima žengti lemtingą žingsnį, palankus momentas ryžtingai apsispręsti dėl asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

Dvyniai Nusiraminimo ir pelno matas. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Tai puiki diena teikti dovanas norint pareikšti romantiškus jausmus ar dėkingumą.

Vėžys Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai gerų naujienų metas, kai atsiranda nauja išeitis. Tačiau rytdiena bus sėkmingesnė, tad itin svarbius reikalus geriau atidėti.

Liūtas Pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, namuose ir džiaugtis pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sėkmės metas, tad negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės svarbiausių dalykinių reikalų tvarkymo. Nepamirškite vakare apie meilės pasimatymą.

Svarstyklės Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, būti tikslūs, konkretūs, reiklūs – jau rytoj atsiras dar daugiau kliuvinių. Palanku spręsti senas darbo problemas.

Skorpionas Šiuo metu gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga – jums su malonumu pasirengę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti.

Šaulys Net nemalonumai būna naudingi. Rasite būdų, kaip įveikti nepalankių įvykių inerciją. Vakare atsipalaiduokite, stiprinkite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Seksis spręsti ankstesnes problemas. Tinka tvarkyti teisinius reikalus ar tuos, kurie susiję su bendradarbiavimu. Gauti pasiūlymai iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių naudingi.

Vandenis Įtampa stiprės, vis dėlto tai neblogas laikas tvarkyti dalykinius reikalus ar vadovui priminti tai, ką jums žadėjo. Tik namuose nepamirškite atsipalaiduoti, kitaip vakare galite gana greitai įsivelti į santykių aiškinimąsi.

Žuvys Atsiranda proga koreguoti netenkinančius santykius su draugais, kolegomis ar vadovu. Vakaras žada staigmenų iš senų draugų – bent jau surengti jiems vakarėlį tikrai reikėtų.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų