REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

REKLAMA

Tikėtina žinia iš toli, o gal sulauksite svečio arba patys kažkur vyksite. Jūsų šiandienos pamąstymai, pasisakymai kitiems gali padaryti gilų įspūdį bei tam tikra prasme nulemti jų veiksmus, apsisprendimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Vargu ar pavyks išvengti nepalankių įtakų bei aplinkybių darbe ar bendraujant su partneriu. Būtų neprotinga pasiduoti emocijoms ir iškloti viską, ką galvojate. Galite labai įskaudinti kitą žmogų arba patys būsite įskaudinti.

REKLAMA

Dvyniai

Tikriausiai teks pasirūpinti kolektyvo reikalais. Nuo ryto būsite veiklūs, todėl nedelsdami imkitės suplanuotų darbų ir vizitų. Vakarop jau norėsis tik ilsėtis ir svajoti.

Vėžys

Nelengva bus bendrauti, teks pasitelkti kantrybę ir supratimą. Jausite, jog kažkas vyksta už jūsų nugaros ir apie tai garsiai nepasakoma. Sunku bus suprasti, kas jus palaiko, o kas rezga pinkles, tad galite įtarti niekuo dėtą žmogų.

Liūtas

Diena bus kūrybinga, aktyvi, tačiau ne itin taiki. Gresia avarijos, pavydo scenos, nesusipratimai. Pasiseks, jei stiprus neapykantos pliūpsnis nesunaikins šiltų jausmų ir nesugriaus bendrų planų. Kita vertus, vakaras gali padovanoti laimės.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Dėl jūsų arba kitų žmonių kaltės galimi šiokie tokie nuostoliai, tačiau nepaisant smulkių nesklandumų, sugebėsite rūpintis suplanuotais reikalais, verslu, šeima. Padidės apetitas naujiems daiktams, žemiškiems malonumams.

Svarstyklės

Pažįstami žmonės užvers pasiūlymais ir prašymais, o gal ir informacija, keliančia nerimą. Regis, spręsite keblias dilemas. Jei jaučiatės teisūs, stenkitės rasti palaikymą. Pasistengę atnaujintumėte itin svarbų ryšį.

Skorpionas

Dieną jums teks tenkintis įprasta rutina. Saugokitės avarijų ir vagių. Vakare bus įdomiau, ypač jei apie save primins senas gerbėjas ar buvusi meilė. Vis dėlto paskui nudžiugimą gali eiti nusivylimas, nes bus lengva susipykti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jums nestigs entuziazmo, azarto, romantiško polėkio. Domins varžybos, šou renginiai. Kažkas pakurstys jumyse karštas aistras, neįprastus įgeidžius ar ambicijas. Galite sudaryti perspektyvią ilgalaikę sutartį.

Ožiaragis

Ūkio, buities reikalai, darbo pareigos atims nemažai jėgų, todėl gali pablogėti savijauta. Jei nepersitempsite ir stengsitės gerai sutarti su aplinkiniais, vakaras bus beveik romantiškas.

Vandenis

Galite susitikti su buvusiu partneriu ar žmogumi, į kurį reaguojate šiek tiek priešiškai. Panašu, kad po aštraus ginčo ateis susitaikymas ir supratimas. Galima gyvenimo permaina ar jos planavimas.

Žuvys

Suksite galvą dėl pinigų, pirkinių, o jei turite negrąžintų skolų ar neatliktų įsipareigojimų, nerimausite dėl jų. Nesinorės susitikti su žmonėmis, kurie galėtų tai priminti. Tačiau taip gali nutikti. Vakare tikėtina ypatinga pažintis internete.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų