REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Tūkstančiai sirgalių visame pasaulyje dalijasi socialinio tinklo „twitter“ paslaptingo vartotojo įrašais, kurie, likus daugiau nei 12 valandų iki ceremonijos, teisingai išpranašavo pasaulio futbolo čempionato burtus.

REKLAMA
REKLAMA

„2014-ųjų apgavystė Brazilijoje“ – taip pasivadinęs vartotojas buvo sukurtas likus dienai iki burtų traukimo Brazilijoje ceremonijos ir teisingai prognozavo, kad Italija bus ta Europos rinktinė, kuri burtų tvarka iš ketvirtojo krepšinio bus perkelta į antrąjį, o Argentina vienoje grupėje žais su Nigerija, Iranu ir Bosnija bei Hercegovina.

REKLAMA

„Esame labai susirūpinę, kad mūsų sportu manipuliuoja tarptautinė organizacija, siekianti sau ekonominės naudos“, – ispanų kalba aiškino sensaciją internete susprogdinęs vartotojas.

„Tikrai nenorime sugadinti pasaulio futbolo čempionato intrigos ir euforijos. Kita vertus, jei korumpuota manipuliacija nesibaigs, būsime priversti jums atskleisti ir pasaulio čempionato Brazilijoje nugalėtoją, kurį jau išsirinko Blatteris (FIFA prezidentas, – SportIN.lt) ir jo kompanija Šveicarijoje“, – kaltinimais švaistėsi nežinomas internautas.

REKLAMA
REKLAMA

Niekas į jį nekreipė dėmesio, kol nepaaiškėjo, kad jis buvo teisus. Italija tikrai buvo perkelta į 2 krepšelį (tikimybė – 1 iš 9), o Argentina tikrai žais vienoje grupėje su Nigerija, Iranu ir Bosnija bei Hercegovina (tikimybė – daugiau nei 1 iš 500), rašo eurosport.com.

Negi FIFA iš tiesų sukčiauja? Negi pasaulio futbolo čempionatas yra tik surežisuotas spektaklis, o visas pasaulis – kvailinamas? Sąmokslo teorijos apie burtų traukimo ceremonijas sklando ne pirmus metus ir ne tik futbole. Spėliojama, kad kamuoliukai gali būti skirtingos temperatūros ar vibruoti, taip pasufleruodami, kurį „teisingą“ variantą reikia pasirinkti.

Daugiau skaitykite: sportin.lt.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų