REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Dzūkijos sostinę - Alytų atvykę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionai Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai iš varžovų aikštės išvyko nenugalėti. Sostinės ekipa – 89:71 įveikė vietos „Dzūkijos“ ekipą ir iškovojo ketvirtąją pergalę čempionate.

REKLAMA
REKLAMA

Po mačo Alytaus klubo strategas Mindaugas Lukošius pasidalijo savo mintimis apie rungtynes kartu su internetine sporto televizija „SportoTV.lt“.

REKLAMA

Mindaugas Lukošius (Alytaus „Dzūkija“ vyr. treneris): „Rungtynes vertinu gerai. „Lietuvos rytas“ turėjo gerą mačą, tai parodo jų pataikymo procentras: iš tritaškių varžovai mėtė 50 procentų, iš dvitaškių – virš 60 procentų taiklumu. Aišku, gynyba nebuvo tokia, kokią vilniečiai paprastai sutinka Eurolygoje, tad jiems ir galimybės buvo didesnės.

Mes stengiamės iš visų jėgų, tačiau varžovai – stipresnė komanda. Kaip bebūtų, mūsų žaidėjai padarė viską, ką galėjo. Mače galėčiau išskirti Pauliaus Dambrausko žaidimą. Jis puikiai žaisdavo pikenrolą ir puikiai sukurdavo progas kitiems krepšininkams.

REKLAMA
REKLAMA

Po mačo žaidėjams sakiau nenusiminti. Aišku, buvome nusiteikę emociškai. Mūsų krepšininkai buvo labai motyvuoti gerai pasirodyti prieš savus aistruolius. Turėjome neblogą mačą, kaip bebūtų, negalime visas keturiasdešimt minučių žaisti aukštu lygiu.

Mūsų didžiausia bėda buvo gynyba. Žaidimas du prieš du, nesulaukėme stiprių užtvarų iš kitų komandų. Kas su vienomis komandomis pasiseka, su „Lietuvos rytu“ sugriūna.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų