REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sportinių šokių klubo „Ratuto“ treneriai Virginijus ir Aušrelė Visockai pažymėjo savo veiklos trisdešimtmetį, o jų auklėtiniai Jokūbas Venckus ir Jomantė Dapkevičiūtė šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusiose PSŠF Lotynų Amerikos reitingo varžybose tapo prizininkais.

REKLAMA
REKLAMA

Tradiciniame tarptautinių sportinių šokių festivalyje „Lithuanian Open 2013“ visą savaitgalį ant Vilniaus „Siemens“ arenos parketo sukasi poros. Šeštadienį vakare vykusiose Pasaulio sportinių šokių federacijos Lotynų Amerikos reitingo varžybose į finalą pateko net dvi Lietuvos poros.

REKLAMA

Dmitrijus Buninas ir Polina Mamykina liko paskutiniai šešti, o Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempionai J. Venckus ir J. Dapkevičiūtė nusileido tik gerokai pajėgesniems latvių šokėjams Martui Smolko ir Viktorijai Puhovikai.

„Esu labai patenkintas užimta antrąja vieta. Kitaip ir būti negalėjo. Latviai reitinge daug aukščiau už mus, tad juos įveikti buvo beveik neįmanoma. Šokti prie savų sirgalių nepakartojama“, - po apdovanojimų ceremonijos Balsas.lt sakė J. Venckus.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio pradžioje iškilmingai buvo prisiminta V. ir A. Visockų įkurto klubo „Ratuto“ istorija ir stipriausi šokėjai. „Ratuto“ veidu tapę Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė pasveikino savo treneriu gėlių puokštėmis. Gražių žodžių kūrybinės veiklos jubiliejų švenčiantys treneriai sulaukė ir Lietuvos sportinių šokių federacijos bei Vilniaus savivaldybės atstovų.

Po varžybų savo nepakartojamą programą dar kartą sportinių šokių gerbėjams pristatė daugkartiniai pasaulio ir Europos čempionai Klaipėdos ansamblis „Žuvėdra“, žiūrovus linksmino pučiamųjų orkestras „Trimitas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

PSŠF Lotynų Amerikos reitingo varžybų finalas:

1. Martas Smolko ir Viktorija Puhovika (Latvija)

2. Jokūbas Venckus ir Jomantė Dapkevičiūtė (Lietuva)

3. Igoris Makarovas ir Anna Baklanova (Rusija)

4. Kirilas Kolpaščikovas ir Liubov Gabbasova (Rusija)

5. Aleksejus Polovnikovas ir Maria Potemkina (Rusija)

6. Dmitrijus Buninas ir Polina Mamykina (Lietuva)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų