REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį, gruodžio 4 dieną, Kėdainių arenoje aidėjo tradicinių Kalėdinių žaidynių dalyvių skambesys. Trečius metus iš eilės organizuojamoje sporto ir pramogų šventėje susirinko virš 500 visos Lietuvos vaikų globos namų auklėtinių. Vaikai nuo pat ryto varžėsi krepšinio, futbolo, kvadrato bei estafečių rungtyse. Žaidėjų būrį atlydėjo viena už kitą originalesnės palaikymo komandos, kurios labai aktyviai palaikė savo draugus bei džiaugėsi pramogine žaidynių dalimi, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Į kasmetinę šventę globos namų auklėtinius sukvietė viešoji įstaiga „ATW sprendimai“, siekianti skatinti mažuosius sportuoti, gyventi aktyviai ir sveikai. „Labai džiugu, kad sulig kiekvienais metais renginys taip auga, tapo tradicine ir visų laukiama švente, kuriai vaikai ruošiasi visus metus. Šiemet sulaukėme dalyvių net iš 34 vaikų globos namų. Kai kurie iš jų varžybose susitiko jau trečiąjį kartą, o kai kuriems tai buvo pirmosios žaidynės. Už galimybę organizuoti tokią šventę esame labai dėkingi socialiai atsakingam Lietuvos verslui, įmonėms, kurios drauge su mumis tiki šių žaidynių dvasia ir svarba. Taip pat dėkojame Kauno „Žalgirio“ klubui, mielai sutikusiam tapti šventės globėju“, – teigė VšĮ „ATW sprendimai“ direktorė Joana Petkūnienė. Į žaidynes atvykusius mažuosius sportininkus šiltai sutiko ir pasveikino Kėdainių vicemerė Nijolė Naujokienė, o sportinę dvasią arenoje įžiebė šių metų renginio globėjai – Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos nariai. „Esame ne tik sporto rezultatų siekianti, bet ir socialiai atsakinga komanda, todėl jau kelis sezonus su mūsų ženklu „Žalia galia“ prisidedame prie įvairių sveikintinų iniciatyvų. „Kalėdinės žaidynės“ yra vienos tokių. Malonu, kad mūsų žaidėjai suteikė džiaugsmo taip gausiai šventėje dalyvavusiems vaikams“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. „Žalgiriečiai“ neliko abejingi šiai sporto šventei ir tarė padrąsinamąjį žodį visiems žaidynių dalyviams bei patys nugalėtojams įteikė taures, medalius.

REKLAMA

Tradiciškai šventėje apsilankė viena perspektyviausių šalies lengvaatlečių Vaida Žūsinaitė, kuri, kaip ir kasmet, rengė ir organizavo vaikams estafečių rungtis.

Žaidynių dalyviai ir žiūrovai nenuobodžiavo ir pertraukų metu – jiems pasirodymą surengė grupė „Kastaneda“, karate-kyokushin klubas „Stoikas“, šokių kolektyvas „Freedom Junior“, Kėdainių muzikos mokyklos „Big Band“. VšĮ „ATW sprendimai“ – įstaiga, nuolat rengianti kultūros ir sporto renginius visuomenei, organizuojanti teniso turnyrus mėgėjams ir profesionalams, nuolatos dalyvaujanti įvairiose socialinėse akcijose. Ypač daug dėmesio ji skiria vaikams, jų švietimui, sveiko gyvenimo būdo skatinimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų