REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau tryliktą kartą, gruodžio 7-8 dienomis Siemens arenoje vyksta pasaulinė sportinių šokių fiesta.Pagrindinis akcentas, gruodžio 7 dieną 19.00val. Lotynų Amerikos šokių pasaulio atvirojo čempionato finalas, antroje dalyje daugkartinių pasaulio ir Europos čempionų Klaipėdos universiteto ansamblio „Žuvėdros“ koncertas, kuriame žiūrovai galės išvysti visų laikų geriausias kompozicijas: James Bond, Scorpions, Rio ir kitas.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovai galės žavėtis ne tik geriausiomis pasaulio poromis ir užburiančiais Lotynų Amerikos ritmais, bet ir grojant valstybiniam pučiamųjų ansambliui „Trimitas“ maloniai praleisti vakarą.

REKLAMA

Renginį globoja Vilniaus miesto meras – Artūras Zuokas. Šokėjų duetai kovos dėl pagrindinio prizo, Vilniaus miesto mero taurės, kurią specialiai įsteigs Vilniaus miesto savivaldybė.

Festivalį organizuoja Vilnaius sportinių šokių klubas „Ratuto“, kartu su pasauline ir Lietuvos sportinių šokių federacijomis. Kaip tik šiais metais Aušros ir Virginijaus Visockų vadovaujamas klubas švenčia savo kūrybinės veiklos 30-metį, ta proga žiūrovų laukia specialus siurprizas, kurį ruošia „Ratuto“ klubo šokėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų