REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niurburgringas – ne tik sportinių batalijų, bet ir sportiškų automobilių gamintojų ambicijų demonstravimo vieta. Šių laikų mada – paskelbti savo ratuoto stebuklo laiką legendinėje trasoje. Jei jis vertas dėmesio, tai toks argumentas tampa rimtu koziriu pardavimų ir reklamos specialistų pranešimuose spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo medžiagą apie savo superautomobilio „P1” pasirodymą Niurburgringo trasoje tik ką išplatino „McLaren“. Britai dar kaitina susidomėjimą šia žinia ir neatskleidžia tikslaus trasos rato įveikimo laiko. Jie paskelbė tik tai, kad „McLaren P1“ trasos ratą įveikė greičiau, nei per 7-ias minutes. Solidu. Tačiau labai norisi sulaukti ir tikslios informacijos. Nes tuomet sužinotume, kas Niurburgringe greitesnis - „McLaren P1” ar „Porsche 918 Spyder”, kurio laikas yra 6 minutės ir 57 sekundės.

REKLAMA

„McLaren P1“ hibridinę jėgainę sudaro automobilio centre montuojamas biturbo 3,8 litro darbo tūrio V8 tipo variklis ir elektros motoras. Bendra sistemos galia siekia 903 AG, o sukimo momentas – 900 Nm. Visa trauka per dviejų sankabų transmisiją perduodama galiniams ratams. Dėl hibridinės jėgainės anglies dvideginio emisija neviršija 200 g/km.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų