REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Lietuvoje pasijaus pirmieji Lietuvos link artėjančio naujo ciklono požymiai, o savaitgali atsidursime jo centre, tai sulauksime šalto oro, smarkaus vėjo ir kritulių. Taip LRT radijui teigė sinoptikė Judita Liukaitytė.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį bus debesuota su pragiedruliais. Lietuvos link nuo Didžiosios Britanijos artėja naujas ciklonas, kuris veiks Lietuvą visą savaitgalį. Ketvirtadienį jau pajausime pirmuosius artėjančio ciklono požymius – daugės debesų, kritulių, stiprės vėjas, kurio gūsiai daug kur sieks 15–20 m/s. Prie jūros vėjas gali įsismarkuoti ir iki 25 m/s. Aukščiausia temperatūra – 2–7 laipsniai šilumos.

REKLAMA

Smarkus vėjas pūs ir penktadienio bei šeštadienio naktį. Paties intensyviausio sniego sulauksime vakariniuose rajonuose.

„Penktadienį ir šeštadienį gali kilti pūgos. Dienos bei nakties temperatūra labai mažai skirsis. Jau penktadienio naktį į Lietuvą ims plūsti šaltesnis oras“, – teigė sinoptikė.

Šilčiausia bus pirmoje penktadienio nakties pusėje. Vėliau temperatūra kris. Penktadienį (tiek dieną, tiek naktį) numatoma nuo 4 laipsnių šilumos, iki 1 laipsnio šalčio.

Orai aprims sekmadienį; sumažės vėjas, kritulių, tačiau išsilaikys neigiama temperatūra. Dienos metu prognozuojama apie 0–5 laipsnius šalčio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų