REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Penktadienį Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas išvykoje stos į dar vieną kovą Eurolygoje su Viktorijos „Laboral Kutxa“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš dvikovą komandos gynėjas Renaldas Seibutis teigė, kad visi komandos nariai puikiai supranta kritinę klubo padėtį.

REKLAMA

„Nebėra jau kur trauktis, visi suprantame, kokie maži šansai mums likę. Bet vis tiek reikia važiuoti kovoti ir manau, kad Ispanijoje yra ypač sunku žaisti, todėl reikia važiuoti šimtu procentu nusiteikus“, – sakė R. Seibutis.

R. Seibutis mano, kad šiose rungtynėse Ispanijos klubas bus nusiteikęs dar labiau: „Kai kurie jų žaidėjai išsigydė traumas, jie mėgsta žaisti greitai, ypač namuose dėl to yra pavojingi.

Anot krepšininko, praeitos savaitės laimėjimas prieš Lenkijos klubą VTB lygoje buvo labai svarbus.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad tos rungtynės mums buvo svarbios, juk tokias tragiškas rungtynes, kaip sužeidėme praeitą savaitę Eurolygoje, svarbu kuo greičiau pamiršti ir psichologiškai atsitiesti“, – kalbėjo R. Seibutis.

Klubo treneris Dirkas Bauermannas teigė, kad komanda žaidžia ne taip ir blogai, nes užtenka pažiūrėti į rezultatus VTB lygoje.

„Jei žiūrite tik į praėjusių rungtynių rezultatą, situacija atrodo tragiškai. Bet juk reikėtų pažiūrėti į platesnį paveikslą. Juk  VTB Vieningoje lygoje laimėjome šešerias rungtynes iš aštuonerių, nors namuose žaidėme tik kartą. Sutinku – mūsų rezultatai Eurolygoje nėra geri. Bet juk niekas nesitikėjo, kad mes apskritai žaisime Eurolygoje," – kalbėjo D. Bauermannas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų