REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 3 d. Rygoje (Latvija) įvyko dvišalis AB „Lietuvos geležinkeliai“ ir Latvijos geležinkelių įmonės „Latvijas dzelzcels“ delegacijų susitikimas. AB „Lietuvos geležinkeliai“ Latvijos pusei pateikė pasiūlymą organizuoti keleivių vežimą tarp Šiaulių ir Rygos.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu dar nėra žinoma, kaip dažnai toks traukinys galėtų kursuoti, kokia būtų kelionės bilieto kaina ar trukmė. Abiejų šalių geležinkelių bendrovės techninius susisiekimo organizavimo klausimus išspręsti ir sprendimą dėl šio maršruto įgyvendinimo turi priimti iki kitų metų sausio 20 dienos.

REKLAMA

Keleivius tarp Šiaulių ir Rygos Latvijos geležinkeliams pasiūlyta vežti naudojantis abiejų šalių geležinkelių bendrovių paslaugomis ir riedmenimis. Tokiu būdu vieną reisą iš Šiaulių iki pat Rygos ir atgal vyktų AB „Lietuvos geležinkeliai“ traukinys, kitą – iš Rygos iki pat Šiaulių ir atgal – Latvijos geležinkelių traukinys.

Dvišalio susitikimo metu buvo aptartos ir krovinių vežimo tarp Lietuvos ir Latvijos perspektyvos bei galimybės vystyti bendrus projektus.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų