REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Diena pasižymės aktyvesniu bendravimu, noru keistis ar daug ką keisti. Opus bus skolų, mokesčių, verslo perspektyvų klausimas. Norite ar nenorite teks sumokėti mokesčius, atsiskaityti su kreditoriais.

Avinas Diena pasižymės aktyvesniu bendravimu, noru keistis ar daug ką keisti. Opus bus skolų, mokesčių, verslo perspektyvų klausimas. Norite ar nenorite teks sumokėti mokesčius, atsiskaityti su kreditoriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dienos įvykiai turėtų atnešti stabilumo į jūsų kasdienybę. Be abejonės, galite imtis rimtų darbų ir verta pasistengti - galimos perspektyvos. Galbūt prie to prisidės užsieniečiai, naujas įtakingas pažįstamas, politikas ar pan.

REKLAMA

Dvyniai Būsite nusiteikę rimtai padirbėti ir skubiai ieškoti išeičių iš keblių situacijų. Remkitės į patikrintus dalykus, išmintį ir patirtį. Abejotini eksperimentai gali per daug kainuoti, nors kai kam labai knietės juos išprovokuoti.

Vėžys Palanku dirbti komandinį darbą, vykti į kelionę, vesti susirinkimus, prezentacijas. Tikėtina, kad pavyks pasipelnyti bei sudominti tą, kurį norite sudominti. Kažkiek pinigų galite skirti ne savo reikmėms. Galbūt ką nors paremsite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Sustiprės intuicija, gali prabilti ar plėtotis jūsų meninis talentas. Labai atpalaiduojamai veiks meditacijos, muzika, knygų skaitymas. Rūpinkitės sveikata, nes labiau kibs infekcijos.

Mergelė Šiandieniniai kontaktai turėtų džiuginti, jei jų bus nedaug. Pajusite, kad esate vertinami, laukiami. Tikriausiai bus progų rimtai pasikalbėti apie svarbius jums reikalus ir užsitikrinti kitų paramą. Regis, nenuvils ir meilės reikalai.

Svarstyklės Diena pasižymės svarbiais darbais ir rūpesčiais. Nusimato populiarumas, įvertinimas. Galbūt už atliktą darbą, suteiktą paslaugą gausite didesnį atlygį nei tikėjotės. Kils noras puoštis, įsigyti naujų aksesuarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikriausiai šiandien nemažai sužinosite ir patirsite. Kažkuris iš jums itin aktualių klausimų gali palankiai išsispręsti. Tiktų bendrauti su žiniasklaida, tvarkyti korespondenciją, rašyti, reklamuotis. Jūsų iškalba kitiems darys įspūdį.

Šaulys Tikriausiai teks blaškytis tarp darbo ir šeimos. Abi sritys šiandien reikalaus daug dėmesio. Galimi dėmesio verti pasiūlymai ir patarimai, kaip moderniau ir pigiau kažką įsirengti, pertvarkyti.

Ožiaragis Palanku organizuoti viešus pristatymus, parodas, koncertus, mėginti realizuoti planus, susijusius su pramogomis, kūryba. Derėtų pasidomėti augančios kartos interesais. Kažką intriguojamo galite sužinoti apie meilės objektą.

REKLAMA

Vandenis Gali išryškėti nuslėpti ar nesuvokti dalykai. Tai labiausiai susiję su darbu, kolegomis. Arba nustebins sveikatos patikrinimo rezultatai. Turbūt teks pagalvoti apie tvarkingesnį gyvenimo būdą, griežtesnę dietą.

Žuvys Diena pasižymės emocijų, jausmų protrūkiais. Išsiaiškinsite santykius, kurie kėlė nerimą. Tai padės jums pasijusti geriau, saugiau. Galite gauti pasiūlymą, kuris pagerins finansinę padėtį. Tačiau bus ir išlaidų dėl netikėto įvykio ar renginio.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų