REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gal norėtumėte pasipuikuoti prieš draugus ar padaryti įspūdį kokiai poniai? Tuomet galite bent trumpam tapti superautomobilio šeimininku – amerikiečių nuomos kompanija „Black&White“ siūlo išsinuomoti „Lamborghini Aventador“.

REKLAMA
REKLAMA

„Lamborghini Aventador“ – nepaprastai efektingas ir net šiek tiek fatališkas superautomobilių kastos atstovas. Šiame automobilyje yra itin daug anglies pluošto, todėl didelio ir V12 tipo varikliu aprūpinto automobilio svoris siekia tik 1575 kg. 12 cilindrų 6,5 litro darbo tūrio variklį „Lamborghini“ kūrė „nuo nulio“. Visas procesas užtruko trejus metus. Variklis agregatuojamas su septynių pavarų robotizuota mechanine pavarų dėže. Šio motoro pajėgumas siekia 700 AG. Išeitų, kad „Lamborghini Aventador“ svorio kiekis galios vienetui siekia tik 2,25 kg/AG.

Para su „Aventador“ kainuoja 5 500 JAV dolerių. Jei imtumėte šį automobilį mėnesiui, paros kaina sumažėtų iki 4 285 „žaliųjų“. Tiesa, yra dar ir specifinių reikalavimų – nuomos kompanija leidžia per parą „nemokamai' nuvažiuoti tik 30 mylių, kiekviena papildoma mylia kainuotų po 5 dolerius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų