REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Restorano Izraelyje savininkas Jawdatas Ibrahimas savo klientams pateikė pasiūlymą, kurio šie tikriausiai nedrįstų atsisakyti: valgio metu išsijungę telefonus jie gauna 50 % nuolaidą sąskaitai, rašo odditycentral.com.

REKLAMA
REKLAMA

J. Ibrahimo teigimu, išmanieji telefonai visiškai sugadino pietavimo tradicijas. Vyriškis neturi nieko prieš technologijas, tačiau pietaujant derėtų daugiau dėmesio skirti šeimos nariams ar draugams ir valgomam maistui, o ne nuolat žvilgčioti į išmaniojo ekraną. Žmonės tiesiog pamiršta mėgautis maistu ir vienas kitu. Restorano savininkas ypač nerimauja dėl jaunų susituokusių porų, kurios sėdi tyloje, nuolat žvilgčioja į ekranus ir galiausiai paprašo pašildyti jų maistą.

REKLAMA

Suteikdamas nuolaidą restorano savininkas, kaip pats sako, bando mažais dalykais kovoti su tradicijų priešais. Tiesą sakant, šis J. Ibrahimo pasiūlymas išties dosnus. Kiti restoranai paprastai pasiūlo 10 % nuolaidą. Kaip J. Ibrahimas gali sau leisti tokias dideles nuolaidas? Pasirodo, jis viską yra gerai apgalvojęs. Nors dabar ir praranda nemažai pinigų, vėliau jis tikisi pritraukti daugiau klientų. Be to, J. Ibrahimas yra laimėjęs Ilinojaus valstijos loteriją 1980-aisiais, tad tikriausiai gali sau leisti tokias nuolaidas.

Atrodo, kad J. Ibrahimo nuolaidų idėja po truputį atsiperka. Turistai ir vietos gyventojai užeina į restoraną papietauti vien norėdami įsitikinti, kad tokia nuolaida išties egzistuoja. J. Ibrahimas jau nebe pirmą kartą sulaukia dėmesio. Pirmąjį kartą jis tapo žinomas kaip jau minėtos loterijos laimėtojas, po trijų dešimtmečių jo restoranas pateko į Guinnesso rekordų knygą kaip pagaminęs didžiausią lėkštę humuso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų