REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ siūlys poilsines keliones į Bulgariją. Poilsiautojai galės rinktis net iš dvylikos šios šalies kurortų, o pirmieji skrydžiai į Bulgarijos kurortus įvyks 2014 m. gegužę.

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ siūlys poilsines keliones į Bulgariją. Poilsiautojai galės rinktis net iš dvylikos šios šalies kurortų, o pirmieji skrydžiai į Bulgarijos kurortus įvyks 2014 m. gegužę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Go Planet Travel“ skrydžius vykdys iš Vilniaus oro uosto į du Bulgarijos miestus – Varną ir Burgasą. Tarp poilsiautojams siūlomų kurortų – Rivjera, Albena, Auksinės kopos, Obzoras, Šv. Vlasas, Saulėtas Krantas, kuriuose atostogautojai galės apsistoti pasaulinių viešbučių tinklų „Riu“ ir „Sol“ viešbučiuose už ypač patrauklias kainas.

REKLAMA

„Didelis kurortų pasirinkimas leis visiems poilsiautojams pasirinkti kurortą pagal tai, ko jie labiausiai trokšta per atostogas. Pavyzdžiui, Rivjera – uždaras kurortas, skirtas ramiam poilsiui. Auksinės kopos – puikus kurortas jaunimui su daug pasilinksminimo vietų. Saulėtas krantas itin patiks poilsiautojams, ieškantiems aktyvių pramogų, o Albena puikiai tinka atostogaujančioms šeimoms. Didelė kurortų bei viešbučių pasiūla leis rasti geriausią variantą ir taupantiems, ir brangesnį, bet itin kokybišką poilsį mėgstantiems atostogautojams“, – sako „Go Planet Travel“ produkto skyriaus vadovas Darius Vilkanecas.

REKLAMA
REKLAMA

Į Varnos oro uostą skrydžiai vyks dukart per savaitę, į Burgaso – kartą per savaitę. Klientams bus siūlomos 7, 10, 11 ir 14 nakvynių trukmės kelionės. Kelialapių kainos prasidės nuo 790 litų.

„Bendradarbiavimo su mūsų strateginiais partneriais „Biblio Globus“ dėka pasiūlysime itin patrauklias kainas išskirtine kokybe pasižyminčiuose viešbučiuose: 4* „Riu Dolce Vita“ bei „Sol Nessebar Mare“, taip pat 5* „Sol Nessebar Palace" ir „Barcelo Royal Beach". Turistams siūlysime ekskursijas į lankomiausias Bulgarijos vietas, aktyvias pramogas. Atostogautojai galės susipažinti ne tik su Bulgarija – siūlysime ir ekskursijas į Stambulą. Taip pat pateiksime naujovių – šiuo metu aktyviai deramės su partneriais, siekdami pasiūlyti dar neatrastų, įdomių ekskursijų. Tai tikrai nustebins ir pradžiugins poilsiautojus“, – teigia D. Vilkanecas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bulgariją per metus aplanko apie 6,5 mln. turistų, ši atostogų kryptis pamažu populiarėja ir Lietuvoje. Bulgarijos turizmo departamento duomenimis, Lietuva yra 42-toje vietoje pagal turistų, aplankančių Bulgariją, skaičių (apie 8 tūkst. per metus).

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ skraidinti poilsiautojus pradėjo šių metų rugsėjį. Iki šiol skrydžiai vykdyti į Tunisą, Turkiją ir Kretos salą Graikijoje. Bendrovė priklauso „Grand Go Group Ltd.“ holdingui, kuriam taip pat priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“ bei viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse besiverčianti bendrovė „Grand Spa Nemunas“. Taip pat holdingas turi įsigijęs kontrolinį skrydžių bendrovės „Grand Cru Airlines“ paketą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų