REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. Ožiaragiams 2014 m. jokiu būdu negalima užsisklęsti savyje ar savo šeimoje. Jums reikia bendrauti su įvairiais žmonėmis ir būti įvykių įkarštyje.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų svajonės, net didžiausi norai netikėtai išsipildys. Neatsisakykite kitų pagalbos, tačiau pasikliaukite tik pačiu savimi! Žaliojo Arklio metais svarbu dirbti komandoje, kartu galėsite užkariauti bet kurią viršūnę. Būkite drąsūs! Ko tik imumėtės, 2014 m. laukia sėkmė visose veiklos srityse. Ožiaragiai galės nuversti kalnus, stebindami kitus savo aktyvumu ir sumanumu. Šie metai idealiai tinka verslo plėtrai. Pagrindinis uždavinys – nepraleisti likimo suteiktų galimybių.

REKLAMA

Verslo horoskopas. Ožiaragio horoskopas rodo, kad 2014 m. pradžia palanki kūrybingumui ir talentui atsiskleisti. Sausį ir vasarį pagaliau jus įvertins darbe. Tikėtina, kad panorėsite išmokti naujo amato arba sulauksite kvietimo pereiti į kitas, daugiau žadančias pareigas. Per pirmąjį 2014 m. pusmetį turėtų būti išspręstos nekilnojamojo turto problemos, galbūt persikelsite gyventi į kitą miestą. Kovas ir balandis galite užmegzti svarbių ryšių. Pavasario pabaiga – tinkamas laikas spręsti biuro patalpų nuomos klausimą. Drąsūs ir ryžtingi Ožiaragiai gali netoli namų sėkmingai pradėti verslą. Dirbantiesiems samdomą darbą – palankus laikas gerinti darbo sąlygas. Birželį reikia išmokti gerbti kitų nuomonę, nes susipyksite su kolegomis. Nuo liepos iki spalio paremkite aplinkinius, tuomet sėkmė lydės tiek asmeniniame gyvenime, tiek versle.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. 2014 m. pradžioje jūsų žavesiui bus neįmanoma atsispirti. Tai padės atsirasti jūsų gyvenime naujam perspektyviam gerbėjui. Padidėjęs seksualumas vasarį pavers jus itin aistringu. Ankstyvą pavasarį jūsų partneriui atsiras pakankamai rimta priežastis pavydėti. Nuraminkite jį, nes šiuo metu jums bus nepaprastai svarbūs stabilūs santykiai. Gegužę jūsų sąjungoje atsiras romantikos. Dar neradusieji savo antrosios pusės susipažins su savo svajonių objektu. Antroje metų pusėje norėsite eksperimentuoti. Tik nepamirškite savo partnerio norų ir pageidavimų, nes rizikuojate prarasti tą, kurį tikrai mylite. Geriau neprovokuokite mylimojo pavydo, nes tai jus išskirs.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų