REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. 2014-ieji – harmonijos, proveržių ir jausmų metai. Jaučiai turės pamatyti tikrąsias gyvenimo vertybes ir atskirti jas nuo to, kas nereikalinga. Pasibaigus ilgam atsivertimo ir transformacijos ciklui, į Naujuosius metus Jaučiai įžengs atsinaujinę ir pilni energijos.

REKLAMA
REKLAMA

Ambicingų ir drąsių šio ženklo atstovų laukia gyvenimo prioritetų kaita. Jūsų ankstesnė veikla buvo panaši į bėgimą ratu – nors jau keletą metų einate tikslo link, vis dar esate toje pačioje vietoje. Perkainoję gyvenimo vertybes Jaučiai galės padaryti didžiulį šuolį savo svajonės link.

REKLAMA

Žvaigždės sako: darykite, ir jums tikrai pavyks. 2014-ųjų simbolis – Medinis Arklys jus laimina veržimuisi ir net neapgalvotiems poelgiams. Jei svajojate baidare keliauti Amazonės upe, tačiau kasdien einate į nusibodusį darbą, 2014-ieji – geriausias laikas pakeisti savo gyvenimą. Jaučiams teks atrasti naujų savo charakterio bruožų – patys stebėsitės, kad tam tikroje situacijoje elgėtės taip, kaip jums nebūdinga. Svarbiausia, kad labiausiai netikėtai nauji jūsų bruožai bus jums pačiam arba malonūs, arba naudingi, padėsiantys pasikeisti į gerąją pusę. Tikėtina, kad daugelis Jaučių atras naujų savo talentų galimybių arba visiškai naujų gebėjimų. Ir tai bus aktualu ne tik kūryba užsiimantiems Jaučiams, bet ir tiems, kurių profesija, regis, labai paprasta. Tikėtina, kad nuspręsite pakeisti savo veiklos sritį. Žinoma, neverta sustoti, reikia tobulėti toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo horoskopas. Jaučiai, kurie nenori arba dar nėra pasirengę radikaliai keisti savo gyvenimo 2014 m. turės galimybę uždirbti pinigų nauju ir neįprastu būdu. Nors per pirmuosius šių metų mėnesius sunkumų neišvengs, jau pavasarį galės pagausinti savo santaupas. Jei iki šiol Jaučiai sulaukė palankių karjeros ar verslo pokyčių, 2014 m. turi laikytis pasirinkto kurso. Metai palankūs kilti karjeros laiptais. Vadovybė gali ir nesuprasti jūsų tikrosios vertės, tačiau dirbdamas įrodysite, kad esate puikus specialistas.

Metų pradžioje gali būti trumpalaikių nemalonumų darbe, kurie privers jus įrodyti profesionalumą, atkovoti pozicijas, tačiau gali pašlyti sveikata. Iki sausio pabaigos Jaučių reputacija priklausys nuo priimto teisingo sprendimo. Vasaros viduryje vadovai gali apdovanoti kelione į užsienį ir tai bus atspirties taškas, nuo kurio imsite kopti karjeros laiptais. Karjeros horoskopas nepataria konfliktuoti su valdžios institucijomis – venkite apgavysčių. 2014 m. palankūs uždirbti versle, sukurtame su senais draugais ar sutuoktiniais, net jei tai buvę gyvenimo partneriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tik viena sąlyga – viskas turi būti grįsta pasitikėjimu. Svarbiausios papildomos pajamos Jaučiams yra įmanomos gegužės antroje pusėje. Šis mėnuo taip pat geriausias laikas sudaryti naujas pelningas sutartis. Per šį laikotarpį turėsite padaryti viską, netgi tai, kam visada trūkdavo laiko, – dabar energijos ir jėgų užteks viskam.

Meilės horoskopas. Susituokę Jaučiai turėtų būti pasirengę tam, kad per pirmuosius 2014 m. mėnesius žvaigždės patikrins jūsų šeimos stiprumą. Jei garbingai išlaikysite išbandymus, atlygio ilgai laukti nereikės. Pavasaris – geras laikas lengviems ir neįpareigojantiems santykiams tiems, kurie vis dar ieško antrosios puselės. Jūsų humoro jausmas leis būti priešingos lyties dėmesio centre. Visas abejones ir netikrumus dėl išvaizdos ginkite tolyn: svarbiausia, kad jūsų akys žiba, o šypsena nuoširdi. Jei elgsitės protingai, o ne atstatę ragus ginčysitės, romantiški santykiai gali peraugti į tvirtą sąjungą. 2014 m. vasarą jūsų meilės nuotykiai gali baigtis blogai: už flirtą su kuo nors iš vadovų gali tekti susimokėti darbu, o už pernelyg nevaržomą elgesį – savo reputacija. Arklys nepalaiko tarnybinių romanų, ir būtent tokių, kur pagrindinis vaidmuo tenka Jaučiui. Intymioje srityje Jautis Arklio metais – tiesiog tigras, o noras patirti naujų pojūčių leis jam (ir jai) būti nepasotinamu meilužiu (-e). Šie metai jums – juslinių malonumų šventė, bet ir šeimos konfliktų laikotarpis. Nuotykių troškulys turi ir kitą savo pusę: juk paprastai jų nepalaiko mūsų sutuoktiniai.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų