REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. Avinams 2014 metais likimas bus labai palankus ir tikriausiai padovanos ne vieną galimybę pagerinti gyvenimą daugelyje sričių. Galite sulaukti pasikeitimų asmeniniame gyvenime, realizuoti save profesin4je srityje, patirti kitokių malonių įvykių.

REKLAMA
REKLAMA

Tikslą pasieks tik tie Avinai, kurie bus itin dėmesingi: 2014 metais sėkmė priklausys ne nuo pačių svarbiausių dalykų. Jei jaučiate, kad savo gyvenime darote ne tai, kas jums tikrai patinka, verta pakeisti veiklos kryptį. Žvaigždės padės visiems Avinams, ypač tiems, kurie pradės naują verslą ar imsis keisti savo gyvenimą.

REKLAMA

Svarbiausia, kad šie pokyčiai nedarytų įtakos kitų žmonių interesams. Kai kuriems Avinams 2014-ieji bus tokie veržlūs, kad pamanysite, jog būtina sustoti ir pailsėti, – ir tai bus labai teisingas sprendimas. 2014 metais net, regis, kasdieniškos situacijos pareikalaus iš jūsų nestandartinių sprendimų, apie kuriuos anksčiau nė nepagalvodavote. Vasarą žvaigždės Avinams pranašauja didelių pokyčių, o kai kuriais atvejais – net globalių. Dalį Avinų 2014-ieji išgąsdins savo nepaprastumu, tačiau kitiems suteiks naujos šviesios ateities viltį.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji metų pusė Avinams bus ramesnė ir net palankesnė. Palankiausias laikas pasikeitimams – antroji vasaros pusė iki rudens pradžios. Tai idealus metas tiems, kurie seniai norėjo pradėti naują verslą. Tiems, kuriems šeimos vertybės svarbiausios, astrologai pataria daugiau laiko praleisti su artimaisiais ir nekreipti dėmesio į buities smulkmenas.

Verslo horoskopas. Jei anksčiau pasiekėte didelės sėkmės darydami karjerą ar versle, 2014-ieji – įsitvirtinimo užkariautose aukštumose laikas. Atkreipkite dėmesį į savo aplinką – konkurentai nemiega! Palankiausias 2014 metų laikotarpis Avinų verslui (kaip ir asmeniniam gyvenimui) – pavasario pabaiga: nuo antrosios balandžio pusės iki gegužės pabaigos. Vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje gali būti nemalonių netikėtumų, nes tuomet konfliktuos planetos, lemiančios finansinę sėkmę. Laimė, spalio pradžioje viskas turėtų susitvarkyti – prasidės naujų laimėjimų laikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. 2014-ieji daugeliui Avinų bus didelių asmeninio gyvenimo pokyčių metai. Jei seniai bendraujate su savo išrinktuoju, žvaigždės pataria galvoti apie naują santykių etapą – oficialiai įregistruokite santuoką. Jei manote, kad esate tam nepasiruošę, nors ryšius jau seniai palaikote, vertėtų susimąstyti, kodėl taip yra. Galbūt jūsų jausmai tikrai nėra tokie stiprūs. Šiuo atveju būtina pasverti ir pagalvoti, ar verta tęsti santykius. Vienišų Avinų vasarį laukia lemtingas susitikimas. Atsargiems ir apdairiems verta būti birželio pabaigoje ir rugpjūčio viduryje – laukia daug susitikimų, viliojančių, bet, deja, nenaudingų. Tikėtina, kad rugsėjo pabaigoje užsimegs žavingas, tačiau trumpalaikis romanas. Jei savo antrąją pusę sutikote praėjusių metų rudenį, 2014-ųjų pavasaris – puikus laikas santuokai, kuri žada būti tvirta, patvari ir, svarbiausia, naudinga.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų