REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorke nuo bėgių nulėkė keleivinis traukinys

Mažiausiai 4 asmenys žuvo, 63 sužeisti (atnaujinta 18.55)

 

Priemiestinio traukinio, vykusio į Niujorko Didžiąją centrinę stotį Manhatane, vagonams sekmadienį Bronkse nuvažiavus nuo bėgių ir nuvirtus ant šono prie Hadsono upės, keturi žmonės žuvo, o dar 63 buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

 

Niujorko valstijos gubernatorius Andrew Cuomo (Endrius Kvoumas) apie žuvusiuosius ir sužeistus keleivius pranešė žurnalistams incidento vietoje prie Spaiten Daivelo geležinkelio stoties.

REKLAMA

A.Cuomo nurodė, jog vienuolikos sužeistųjų būklė yra kritiška ir pridūrė, kad tarp nukentėjusiųjų yra ir mašinistas.

Gubernatorius pažymėjo, jog į nelaimės vietą atvyksta tyrėjai iš Nacionalinės transporto saugumo valdybos.

Miesto transporto valdybos atstovė spaudai Marjorie Anders (Merdžori Anders) sakė, kad traukinio vagonai nuvažiavo vietoje, kur yra linkis ir kur reikia sulėtinti greitį.

Ji pridūrė, kad juodosios dėžės informacija padės nustatyti, ar traukinys nevažiavo per greitai.

REKLAMA
REKLAMA

Savo ruožtu keleivis Frankas Tatulli (Frenkas Tatulis) WABC-TV nurodė, kad, jo nuomone, priartėjęs šalia stoties esantį linkį traukinys važiavo "gerokai greičiau" nei įprasta.

Apie septynių vagonų traukinio, kuris išvyko Pokipsio miesto, avariją buvo pranešta maždaug 7 val. 20 min. vietos laiku, nurodė pareigūnai.

Miesto transporto valdyba pažymėjo, kad nuo bėgių nuvažiavo visi septyni vagonai. Nei vienas vagonas neįriedėjo į netoliese tekančias Hadsono ir Harlemo upes.

Anksčiau buvo pranešta, kad nuvažiavo penki vagonai.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų