REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame jums 15 žvaigždžių, turinčių aukščiausią intelekto koeficientą. Parengta pagal news.nster.com.

REKLAMA
REKLAMA

15. Noalan Gold

Jauniausias iš pateikto sąrašo, serialo „Moderni šeima“ žvaigždė. Būdamas 13 metų baigė vidurinę mokyklą. Tuomet jo IQ siekė 150.

REKLAMA

14. Madonna

Muzikos industrijos žvaigždė, įvardijama kaip viena iš gudriausių. Jos IQ – 140. Tai tik įrodo, kad norint pasiekti aukštumas, reikia nemažai smegenų.

 

 

13. Shakira

Iš Kolumbijos kilusi atlikėja turi tikrai daugiau nei gražų balsą. Būdama 4-erių ji parašė savo pirmąjį eilėraštį, o sulaukusi 8-erių sukūrė pirmąją dainą. Jos IQ – taip pat 140.

12. Quentin Tarantino

Filmų režisierius įrodo, kad žmogui reikia daugiau nei išsilavinimo. Kaip daugeliui žinoma, K. Tarantinas nėra baigęs vidurinės mokyklos, tačiau jo IQ – 160.

REKLAMA
REKLAMA

11. Sharon Stone

Galima teigti, jog filme „Esminis instinktas“ S. Stone suvaidino pati save – ji graži ir protinga rašytoja, turi psichologės išsilavinimą. Prie viso šito ir šiek tiek skaičių: jos IQ – 154.

10. Steve Martin

Žili plaukai ir akiniai – S. Martin primena profesorių. Jo IQ – 142. Jis galėjo tapti profesoriumi, tačiau savo smegenis panaudojo aktoriaus, komiko, muzikanto talentams tobulinti, sėkmei šou versle siekti.

9. Nicole Kidman

Ji sėkmingai sulaužė nusistovėjusius stereotipus apie blondines ir pasirodė esanti viena iš protingiausių Holivudo žvaigždžių. Jos IQ – 132.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Arnold Schwarzenegger

Pasirodo, jis turi ne tik raumenų, bet ir smegenų. Aktorius ir politikas gali didžiuotis savo IQ, kuris yra 135.

 

 

7. Jodie Foster

Šią aktorę ir režisierę taip pat galima laikyti viena protingiausių žvaigždžių. Jos IQ yra 132. Žvaigždė yra baigusi literatūros bakalauro studijas Jeilio universitete.

6. Geena Davis

Ši aktorė taip pat gali didžiuotis patekusi tarp protingiausių žvaigždžių. Ji laisvai kalba švediškai ir yra baigusi dramos studijas Bostono universitete.

 

 

5. Dolph Lundgren

Šio aktoriaus IQ (160) rodo, kad jis išties yra genijus. D. Lundgren turi cheminės inžinerijos bakalauro ir magistro laipsnius.

REKLAMA

4. Scott Levy

Geriau žinomas kaip Varnas, Scott Levy yra profesionalus amerikiečių imtynininkas, rašytojas, prodiuseris ir aktorius. Jo IQ – 143.

 

 

3. Glenne Headly

John Malkowich žmona, aktorė G. Headly taip pat gali didžiuotis turinti aukštą IQ. Jis yra 140.

2. Laura Shields

Ši britų aktorė ir modelis yra ne tik graži, bet ir protinga. L.Shields su pagyrimu baigė cheminę inžineriją Leeds universitete. Jos IQ – 158.

1. James Woods

Šį scenos ir televizijos aktorių galima drąsiai tituluoti protingiausia žvaigžde. Jo IQ – 180. J. Woods studijavo Masačusetso technologijų institute, tačiau mokslus metė ir pradėjo siekti aktoriaus karjeros.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų