REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos parlamentaras Emanuelis Zingeris vienam iš Ukrainos opozicijos lyderių Vitalijui Kličko padovanojo savo kaklaraištį - Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos (ES) Tarybai suvenyrą.

REKLAMA
REKLAMA

E.Zingeris ketvirtadienį per spaudos konferenciją Seime nusirišo mėlyną kaklaraištį ir jį įteikė buvusiam garsiam boksininkui.

REKLAMA

"Kaip simbolį mūsų draugystės, žinote, kad šitas kaklaraištis yra mūsų pirmininkavimo simbolis, leiskite perduoti mūsų pirmininkavimo spalvą Ukrainos pilietinės visuomenės lyderiui, žmogui, kuris brangus dar nuo Panevėžio laikų (Panevėžyje V.Kličko kurį laiką treniravosi - red.), kiekvieno lietuvio širdžiai", - įteikdamas kaklaraištį sakė E.Zingeris.

Jo teigimu, šis kaklaraištis turėtų priminti, kad lapkričio 28 dieną Lietuva pasirinko "ne ekonomiką, ne energetiką, ne transportą, o vertybes, Europos Sąjungos kaimynystę, Ukrainą, kaip pagrindinį mūsų pirmininkavimo simbolį".

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų