REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno vicemero Stanislovo Buškevičiaus visuomenine padėjėja taps čiuožėja ant ledo Isabella Tobias, praneša Kauno miesto savivaldybė.

REKLAMA
REKLAMA

"Viena iš mano, kaip vicemero, kuruojamų sričių Kaune yra sportas. Nors pats esu aktyviai sportuojantis ir propaguojantis sveiką gyvenseną, tačiau profesionalus žvilgsnis iš šalies, kritinis situacijos vertinimas man bus labai naudingas. Mieste veikia sporto mokyklos, vystomos įvairiausios sporto šakos, tarp jų ir čiuožimas ant ledo. Kaunas turi nemažai potencialo vystyti šią sporto šaką dar plačiau ir Lietuvai auginti talentus. Čia matau didžiausias galimybes I.Tobias veiklai", - pranešime cituojamas S.Buškevičius.

REKLAMA

I.Tobias dėl įtempto treniruočių grafiko didžiąją laiko dalį praleidžia ne Lietuvoje, tačiau Jungtinėse Amerikos Valstijose bendradarbiauja su Amerikos lietuvių bendruomenėmis.

„Esu profesionali sportininkė, tad puikiai žinau kaip yra siekiama aukščiausių rezultatų. Vienas iš esminių dalykų - sąlygų sudarymas aktyviai sportuoti vaikams nuo mažumės. Tai ne tik ugdo profesionalus, bet sprendžia ir jaunimo užimtumo klausimus. Kvietimas tapti Kauno vicemero padėjėja sporto klausimams suteiks galimybę savo patirtimi dalintis su Kaunu ir Lietuva", - teigė I.Tobias.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak S.Buškevičiaus, I. Tobias siekis atstovauti Lietuvai, garsinti jos vardą, propaguoti čiuožimo ant ledo sporto šaką bei noras tapti Lietuvos piliete įrodo jos atsidavimą mūsų šaliai.

Gruodžio pradžioje sportininkė aplankys Lietuvą - planuojama, kad jo metu I.Tobias oficialiai taps vicemero padėjėja.

I.Tobias siekia Lietuvos pilietybės, kad su čiuožimo partneriu Deividu Stagniūnu galėtų atstovauti Lietuvai Sočio olimpinėse žaidynėse.

Šių metų sausį prezidentė Dalia Grybauskaitė nesuteikė I.Tobias pilietybės, motyvuodama tuo, kad būsimi nuopelnai negali tapti pagrindu pilietybės suteikimui išimties tvarka.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų