REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) ketvirtadienį turėtų paskelbti duomenis apie didžiųjų Lietuvos prekybos centrų ir visuomeninių objektų saugumą.

REKLAMA
REKLAMA

Departamento Valstybinės priešgaisrinės priežiūros valdybos viršininkas Audrius Čiuplys BNS sakė, kad iki trečiadienio pavakario Lietuvoje patikrinta 250 objektų.

REKLAMA

„Išvadas turėsime ketvirtadienį. Dabartiniais duomenimis, yra patikrinta apie 250 objektų, bet kol kas nėra galutinių duomenų, tad sunku būtų ką nors plačiau komentuoti. (...) Dar duomenys siunčiami, rytoj turėsime tikslų patikrintų objektų skaičių, kiek nustatyta pažeidimų ir kokių priemonių imtasi“, – BNS sakė A. Čiuplys.

Pasak jo, tikrinti visuomeniniai objektai, kuriuose vienu metu gali susirinkti 500 žmonių.

Vidaus reikalų ministerija po Rygoje įvykusios nelaimės, kai ketvirtadienį sugriuvo prekybos centras „Maxima“ ir žuvo 54 žmonės, įpareigojo PAGD skubiai patikrinti, kaip laikomasi priešgaisrinės saugos taisyklių.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų