REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei iš didžiųjų gamintojų savo išmaniuosius laikrodžius pristatė tik „Sony“ ir „Samsung“, tai kinų rinkoje galima rasti įvairiausių pasiūlymų iš niekam nežinomų kompanijų. Laikrodis, apie kurį dabar bus kalbama, taip pat bus pardavinėjami tik Kinijoje. Tad kodėl šis pranešimas toks svarbus? Todėl, kad laikrodį gamina „Qualcomm“.

REKLAMA
REKLAMA

„Qualcomm“ išmanusis laikrodis vadinasi „Appscomm Fashioncomm A1“, ir tai yra pirmasis dėvimas kompiuteris, kuris naudoja technologiją „Mirasol“. Ji leidžia vaizdą ekrane matyti net ir šviečiant tiesioginiams saulės spinduliams. Ekrano įstrižainė sudaro 1,55 colius.

REKLAMA

Įdomu tai, kad laikrodis gali veikti ne tik kaip išmaniojo telefono pagalbininkas. Integruotas GSM modulis leidžia skambinti be papildomos įrangos. Aišku, tokia galimybė nėra unikali, tačiau kiti laikrodžiai negalėjo pasigirti tokiu ekranu.

„Qualcomm“ laikrodis aprūpintas fotokamera, kuri leidžia ne tik fotografuoti, bet ir filmuoti, taip pat „Bluetooth“ ryšiu. Jame įdiegta 450 mAh talpos baterija, kuri „atlaiko“ iki 190 valandų, jei laikrodis yra vadinamajame miego režime.

„Appscomm Fashioncomm A1“ kaina Kinijos rinkoje sudaro 1299 juanius, arba 213 JAV dol. (apie 550 litų). Apie tokių laikrodžių pasirodymą mūsų regione kol kas nieko nepranešama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų