REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įrodyk, kad žinai apie svarbiausius Lietuvoje įgyvendinamus transporto sektoriaus projektus, finansuojamus Europos Sąjungos paramos lėšomis. Atsakyk į žemiau pateiktus klausimus ir laimėk Susisiekimo ministerijos prizus – didelį skėtį ar kelionines skaitmenines svarstykles bagažui sverti.

REKLAMA
REKLAMA

Asfaltuotų kelių naudą labiausiai pajunta netoli žvyrkelių gyvenantys žmonės – sutvarkius kelią, pagerėja susisiekimas, trumpėja kelionės laikas, sumažėja triukšmas ir dulkėtumas. Geresni rajoniniai keliai svarbūs ir keliautojams, nes padeda lengviau pasiekti lankytinas vietas. 2007–2013 metų laikotarpiu Europos regioninės plėtros fondo lėšomis buvo įgyvendinta 14 stambių projektų, išasfaltuojant 737 kilometrus žvyrkelių.

REKLAMA

1. Kuris kaimo buities muziejus tapo lengviau pasiekiamas, minėtu laikotarpiu ES paramos lėšomis išasfaltavus link jo vedantį žvyrkelį?

a. Kleboniškių kaimo buities ekspozicija (Radviliškio r.)

b. Lietuvos liaudies buities muziejus (Kaišiadorių r.)

c. Žemaitijos kaimo ekspozicija (Telšių r.)

2. Kuriame Lietuvos rajone yra Pašilių stumbrynas, pasiekiamas ES lėšomis išasfaltuotu keliu?

a. Kauno

b. Panevėžio

c. Klaipėdos

Nugalėtojai bus renkami burtų keliu iš tų, kurie teisingai atsakys į klausimus ir pateiks savo el. pašto adresą. Atsakymus į klausimus pateikite šios publikacijos komentaruose.

Užsakymo nr. 4023

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų