REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šie klausimai yra pernelyg sudėtingi vyriškam protui ir kiekvienas iš jų garantuoja didžiulio ginčo įsiliepsnojimą, jei vyras atsakys į juos neteisingai. Todėl analizuojame kiekvieną klausimą ir pateikiame galimus atsakymus.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi 5 topiniai moterų klausimai vyrams:

1. Apie ką tu dabar galvoji?

2. Ar tu mane myli?

3. Ar aš stora?

4. Kaip manai, ar ji gražesnė nei aš?

5. Ką darytum, jei aš mirčiau?

Klausimas 1: Apie ką tu dabar galvoji?

Įprastas atsakymas tokiu atveju, žinoma, yra toks: „Atleisk, brangioji, užsisvajojau. A? Tik mąsčiau apie tai, kokia šilta, nuostabi, rūpestinga, atidi ir sumani moteris tu esi ir koks aš laimingas, kad tave sutikau.“

REKLAMA

Tačiau šis atsakymas akivaizdžiai nepanašus į vyro atsakymą, kuris iš tiesų būtų maždaug toks:

a) apie krepšinį; b) apie futbolą; c) kokia tu stora; d) ji daug gražesnė nei tu; e) kaip aš išleisčiau draudimo pinigus, jei tu mirtum.

Galbūt atviriausias atsakymas į šį klausimą būtų toks: „Jei aš norėčiau, kad tu žinotum, apie ką aš galvoju, aš kalbėčiau su tavimi!“

Klausimas 2: Ar tu mane myli?

Įprastas atsakymas į tai, žinoma, yra toks: „TAIP!“ arba jei jaučiate, kad reikia detalesnio atsakymo: „TAIP, brangioji!“. Netinkami atsakymai yra:

REKLAMA
REKLAMA

a) galbūt; b) ar tau palengvės, jei pasakysiu „taip“? c) tai priklauso nuo to, ką turi omenyje sakydama „meilė“; d) ar tai svarbu? e) ką? ką?

Klausimas 3: Ar aš stora?

Teisingas atsakymas turi būti kategoriškas: „Žinoma, ne!“

Neteisingi atsakymai yra:

a) palyginti su kuo? b) nepavadinčiau tavęs stora, bet ir nesi visiškai plona; c) truputis antsvorio tau tinka; d) mačiau ir storesnių; e) ar gali pakartoti klausimą? Aš tik mąsčiau apie tai, kaip išleisčiau draudimo pinigus, jei tu mirtum.

Klausimas 4: Kaip manai, ar ji gražesnė nei aš?

Ir vėl atsakymas turi būti kategoriškas: „Žinoma, ne!“

Neteisingi atsakymai yra:

a) taip, bet tu geresnė kaip asmenybė; b) na, gal ne gražesnė, bet tikrai plonesnė; c) tikrai ne gražesnė nei tu, kai buvai jos amžiaus; d) tikrai graži; e) ar gali pakartoti klausimą? Aš tik mąsčiau apie tai, kaip išleisčiau draudimo pinigus, jei tu mirtum.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klausimas 5: Ką darytum, jei aš mirčiau?

Aišku, į šį klausimą nėra tikslaus atsakymo. (Tikrasis atsakymas, aišku, būtų: „Nusipirkčiau „Ferrari“ ir blondinę"). Kad ir koks būtų jūsų atsakymas, pasiruoškite bent valandą aiškintis:

Žmona: Ar dar kartą vestum? Vyras: Žinoma, ne! Žmona: Kodėl ne – tau ką, nepatinka būti vedusiam? Vyras: Žinoma, patinka. Žmona: Tai kodėl nenori vesti antrą kartą? Vyras: Na, gerai, gal ir vesčiau. Žmona: Vestum?! (Jos akys pilnos skausmo.) Vyras: Taip, vesčiau. (Jau ne taip užtikrintai.) Žmona: Ir miegotum su ja mūsų lovoje? Vyras: O tai kur mums miegoti? (Logiška.) Žmona: Ar paslėptum mano visas nuotraukas ir pakeistum jos nuotraukomis? Vyras: Tai būtų savaime suprantama. Žmona: Ir leistum jai naudotis mano golfo lazdomis? Vyras: Ji negali jomis naudotis, nes ji kairiarankė.

Jau aišku, kuo visa tai baigtųsi...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų