REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Labiausiai rūpės su buitimi, namais susiję klausimai. Trokšite stabilumo, ramybės, jaukaus šeimos židinio. Jei to nėra, norėsis rimtų permainų. Vakaras turbūt atgaivins jausmus, padovanos žiupsnį romantikos.

Avinas Labiausiai rūpės su buitimi, namais susiję klausimai. Trokšite stabilumo, ramybės, jaukaus šeimos židinio. Jei to nėra, norėsis rimtų permainų. Vakaras turbūt atgaivins jausmus, padovanos žiupsnį romantikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikriausiai bendrausite su kūrybingais, apsukriais žmonėmis. Galbūt susitarsite dėl paskolos. Staigmenų galima tikėtis iš mylimo žmogaus, vaikų. Gal atsiskleis kažkokie jų savarankiški planai ar ypatingi poreikiai.

REKLAMA

Dvyniai Galite keisti įvaizdį ir net patį gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos, sportuoti. Įmanomas atvejis, kad gausite darbo pasiūlymą. Ar verta jį priimti, priklauso nuo jūsų pasitikėjimo savimi, darbštumo ir jau turimos kompetencijos.

Vėžys Dominantis žmogus elgsis gana neprognozuojamai ir jums bus sunku susiderinti su jo nuotaikomis bei norais. Tokiu būdu pažinsite anksčiau neatskleistą jo asmenybės pusę, ir tam tikra prasme tai išeis jums į naudą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gana palanku tvarkyti turtinius, finansinius reikalus. Įtampą galite patirti dėl santykių su tais, kuriems esate neabejingi. Jausite, kad kažkas svarbaus vyksta ir nežinosite, kaip elgtis. Gerbkite pašnekovų nuomonę.

Mergelė Tikėtina, kad savaime ims spręstis sudėtingos problemos. Galite gauti svarbių žinių iš aukštesnės institucijos, užsienio ar per internetą. Turėsite progų pademonstruoti savo erudiciją, sugebėjimus, sublizgėti prieš įtakingus veikėjus.

Svarstyklės Šiandien labiau parūps profesinės ateities, autoriteto klausimai, trokšite teisingumo, jeigu jaučiatės nuskriausti. Galimos kažkokios permainos arba kolegų argumentai, kurie jus privers nerimauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Netikėtumų galima tikėtis iš draugų, pažįstamų. Galbūt jie kažką intriguojamo siūlys ar priims jūsų pasiūlymą. Nieko keisto, jei sumanysite burtis į klubą, partiją, arba keisti politinę, visuomeninę orientaciją. Prasiplės pažįstamų ratas.

Šaulys Patirsite įvairių emocijų. Venkite draugijos, kuri vargina, kelia sumaištį. Jei jums šiandien kažką pasiūlys, nepulkite į euforiją, nerodykite ypatingo džiaugsmo. Išsiaiškinkite sąlygas, garantijas, išsklaidykite neaiškumus ir tik tada sutikite.

Ožiaragis Suaktyvėsite, ūgtels jūsų darbingumas, o ypač - kūrybinė iniciatyva. Galimos šaunios idėjos, kuriomis stebinsite aplinkinius. Tačiau keistas vidinis nerimastingumas, jautrumas neleis jums jaustis saugiai, pasitikinčiai.

REKLAMA

Vandenis Būsite nusiteikę aktyviai veikti, darbuotis. Galbūt kils neblogų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, remontu, statybomis, nuosavu verslu. Gali atsirasti norinčių jums padėti, tarpininkauti. Neatsisakykite, tačiau viską išsiaiškinkite.

Žuvys Įmanomi netikėti susitikimai su žmonėmis, kurie jums daug reiškė praeityje. Galite išgirsti įdomių naujienų, patarimų, pasiūlymų. Pasijusite vertinami už žinias, sugebėjimus. Išnaudokite atsiradusius ryšius bei naujas galimybes.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų