REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar vasarą skelbėme, kad vokiečių kompanija „Volkswagen“ ruošiasi gaminti naują modelį, kurio kaina prasidės nuo 6000 eurų. Dabar jau žinoma, kad šis automobilis debiutuos 2014-aisiais. Tai ganėtinai oficiali informacija – šią žinią britų automobilinei spaudai pranešė vokiečių koncerno aukštesniojo rango vadovai.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad naujas biudžetinis modelis bus skirtas augančioms rinkoms. Vokiečiai konkrečių šalių dar neįvardino, tačiau visai tikėtina, kad be Indijos, Kinijos ir Rusijos prieinamas „Volkswagen“ pasirodys ir Rytų ir Centrinės Europos rinkose.

REKLAMA

Kaip teigė vokiečių oficiozai, būsimas biudžetinis „Volkswagen“ bus visavertis šeimyninis automobilis, kurio kaina prasidės nuo 6 tūkst. eurų. Pasak vokiečių, tokios kainos bus realios lokalizavus gamybą – „Volkswagen“ žada daryti rimtą vietos detalių gamintojų atranką. Tai leistų kokybiškas detales gaminti pigiau ir prie pat surinkimo linijų.

Beje, biudžetinius automobilius „Volkswagen“ gaminti moka. Štai Rusijoje vokiečiai surenka vietos rinkai skirtą „Polo“ su sedano tipo kėbulu. Pietų Afrikos Respublikoje „Volkswagen“ ilgiausiai gamino „Citi Golf“ – šiuolaikišką variaciją dar pirmos kartos „Volkswagen Golf“ tema.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų