REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien didžiausios Vidurio ir Rytų Europoje pigių skrydžių bei mažų sąnaudų oro linijų bendrovių grupės „Wizz Air“ interneto paslauga – kelionių platforma „Wizz Tours“ – prieinama ir anglų kalba. Naudojantis šia wizztours.com platforma galima ne tik patogiai užsisakyti atostogų keliones, bet ir sutaupyti pinigų* – „Wizz Air“ sujungė daugelio savo siūlomų tarptautinių skrydžių kainas su daugiau nei 30 tūkst. viešbučių ir kurortų apgyvendinimo pasiūlymais.

REKLAMA
REKLAMA

„Ši platforma yra puikus būdas klientams pasinaudoti žemomis „Wizz Air“ skrydžių kainomis, kaip sudėtine viso kelionių paketo dalimi, – sako „Wizz Air Group“ komunikacijos vadovas Daniel‘is de Carvalho. – Tokiu būdu vieno langelio principu galima pasirūpinti skrydžiais ir apgyvendinimu“. Pasak bendrovės atstovo, klientai iš bet kurios pasaulio šalies gali išbandyti naująją platformą anglų kalba ir, artėjant atostogų sezonui, pasinaudoti puikiais pasiūlymais užsisakydami tiek šventinio savaitgalio kelionę, tiek slidinėjimo savaitę. Taip pat – jau ir kitos vasaros atostogas.

REKLAMA

Bandomoji platformos versija pasirodė spalio mėnesį lenkų bei vengrų kalbomis ir iškart išpopuliarėjo. Vos per mėnesį joje užsiregistravo daugiau nei 250 tūkst. lankytojų su užklausomis apie verslo kelionių, savaitgalio išvykų, šiltųjų kraštų kurortų ir slidinėjimo maršrutus. Tikimasi, jog kelionių platformą pristačius ir anglų kalba, „Wizz Tours“ populiarumas toliau augs.

*lyginama su atskira skrydžių ir viešbučių rezervacija Apie „Wizz Tours“ „Wizz Tours“ yra internetinė paslauga, teikiama Švedijoje registruotos kompanijos „Travellink“ AB. „Wizz Tours“ siūlo kelionių paketus, susidedančius iš „Wizz Air“ vykdomų skrydžių bei viešbučių, kurių pasiūlymus teikia kompanijos partneris „Expedia Affiliate Network“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų