REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po to, kai bendrovės „Nokia“ akcininkai beveik vienbalsiai pritarė mobiliųjų telefonų ir kitų įrenginių verslo pardavimui JAV kompanijai „Microsoft“, Espo mieste (Suomijoje) esančios pagrindinės „Nokia“ būstinės darbuotojai, liksiantys savo bendrovėje, turės persikelti į kitą pastatą, praneša „CNet News“.

REKLAMA
REKLAMA

Dabartinis „Nokia“ pastatas atiteks naujiems „Microsoft“ mobiliųjų įrenginių verslo darbuotojams, sakoma pranešime.

REKLAMA

Pranešama, kad po to, kai bus sudarytas ir teisiškai įsigalios „Nokia“ ir „Microsoft“ sandoris (tai turėtų įvykti pirmąjį 2014 m. ketvirtį), dabartinė „Nokia“ būstinė Espo mieste taps parduoto bendrovės padalinio „Nokia Devices@Services“ personalo darbo vieta.

Kiti „Nokia“ darbuotojai, susijęs su telekomunikacinės įrangos gamyba, iš pagrindinės būstinės persikels į šiuo metu remontuojamą „Nokia“ pastatą Karaportti komplekse tame pačiame mieste.

Anksčiau buvo skelbiama, kad į „Microsoft“ pereis apie 32 000 „Nokia“ darbuotojų, tarp jų 4 700 Suomijoje dirbančių žmonių ir apie 18 300 specialistų, susijusių su „Nokia“ mobiliųjų įrenginių gamyba, surinkimu ir pakavimu įvairiose pasaulio šalyse esančiose bendrovės gamyklose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų