REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Mercedes“ autosporto direktorius Toto Wolffas negailėjo gerų žodžių komandos pilotams Lewisui Hamiltonui ir Nico Rosbergui. Anot austro, pastarieji du šiemet puikiai atlieka savo darbą, nėra savanaudžiai ir žino kas šiuo metu yra svarbiausia.

REKLAMA
REKLAMA

Tiek N. Rosbergas, tiek L. Hamiltonas šiemet jau triumfavo kvalifikaciniuose važiavimuose ir lipo ant aukščiausio apdovanojimų pakylos laiptelio lenktynėse. Abiejų šių sportininkų dėka „Mercedes“ komanda dabar konstruktorių įskaitoje užima antrą vietą ir prieš artimiausią varžovę „Ferrari“ pirmauja 15 taškų.

REKLAMA

„Vyrukai stengiasi spausti vienas kitą. Jie kovoja tarpusavyje nuo pat savaitgalio pradžios. Komandai tai tik į naudą“, – sakė „Mercedes“ autosporto direktorius T. Wolffas.

„Jie elgias sąžiningai ir gerbia vienas kito nuomonę bei idėjas. Jie taip pat dalinasi informacija. Na gerai, kiekvienas turi savų triukų. Tačiau jie puikiai atlieka savo darbą. Tiek Nico, tiek Lewisas supranta, jog dabar yra svarbiausi komandos interesai ir kova dėl antros vietos konstruktorių įskaitoje.“

REKLAMA
REKLAMA

T. Wolffas prasitarė, jog „Mercedes“ prie šių metų bolido dirbo ilgiau nei buvo planavusi. Taip nutiko dėl to, jog ekipai atsirado puikus šansas sezoną užbaigti antroje konstruktorių įskaitos vietoje.

„Turėjome kiek kitaip paskirstyti savo darbus, nes pamatėme, jog esame konkurencingi. Šį sezoną galime baigti antri. Būti vicečempionais konstruktorių įskaitoje būtų puikus pasiekimas. Dirbame sunkiai ne tik trasoje, bet ir gamykloje, kurioje skiriame daug dėmesio 2014 m. projektui.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų