REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ komandos „Ferrari“ pilotas 32 metų Fernando Alonso tvirtina, kad keturiskart pasaulio čempionas 26 metų Sebastianas Vettelis ir kitą sezoną dominuos su savo „Red Bull“ bolidu.

REKLAMA
REKLAMA

„Red Bull“ šiuo metu turi maždaug sekundės pranašumą, todėl nesvarbu visiškai nesvarbu, kokį motorą jie turės kitais metais – vistiek jų bolidas stovės pirmoje starto pozicijoje“, - BBC teigė F. Alonso.

REKLAMA

Ispanas su 227 taškais bendroje pilotų įskaitoje šiuo metu rikiuojasi antroje vietoje ir aiškiai atsilieka nuo S. Vettelio. Vokietis savo sąskaitoje turi 372 taškus.

„Red Bull“ žvaigždė šiais metais švenčia savo ketvirtą pasaulio čempiono titulą iš eilės ir nuolat didina rekordų skaičių. Neseniai jis aplenkė patį Michaelį Schumacherį pagal iš eilės iškovotas pergales. „Formulės-1“ legenda jų iškovojo 7, o S. Vettelis turi galimybę savo pergalių iš eilės seriją Brazilijoje pratęsti iki 9 iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Ateinantį sezoną planuojama pakoreguoti tam tikrus taisyklių punktus, kurie ne tik įtvirtins naujus turbomotorus bet ir pakeis aerodinamikos konceptą. Šios naujovės gali dabartinius lyderių privalumus gerokai apriboti.

Ateinantį savaitgalį Brazilijoje vyks paskutinės šio sezono lenktynės, tačiau pasaulio čempionato nugalėtojas jau aiškus – anksčiau laiko titulą užsitikrinęs S. Vettelis. F. Alonso su „Ferrari“ turės tenkintis vicečempiono vardu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų