REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus priklausomybės ligų centro (VPLC) darbuotojai nuo balandžio negauna atlyginimų. Vilniaus miesto savivaldybė jiems skyrė lėšų tik pirmajam šių metų ketvirčiui, mažai kas pasikeitė, kai rudenį centrą iš Vilniaus savivaldybės perėmė Sveikatos apsaugos ministerija – iš Ligonių kasų įstaigai pinigų skirta vos už vieną mėnesį, praneša naujienų portalas 15min.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Gyvename taip pat – algų negauname. Iki spalio 1-osios susikaupusi skola iš savivaldybės, spalį iš Ligonių kasų buvo skirta ketvirtam ketvirčiui, gavome algas, o toliau jau šiais metais nieko nebesitikime“, – apie situaciją VPLC pasakojo šios įstaigos direktoriaus pavaduotojas gydytojas Algirdas Mižutavičius.

REKLAMA

Situacija šioje narkomanus ir alkoholikus gydančioje medicinos įstaigoje labai komplikuota. A.Mižutavičius neslepia – darbuotojai vienas po kito palieka centrą, daugiausia tai kvalifikuoti specialistai. Įstaiga jų jau prarado apie dešimtadalį, tad likusiems darbo krūviai gerokai išaugo.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų