REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švelnūs lapkričio orai išsilaikys tik iki sekmadienio. Paskutinę savaitės dieną Lietuvą pasieks Atlanto ciklono įtaka. Kitos savaitės pradžioje numatoma šaltesnė temperatūra ir šlapdriba arba sniegas.

REKLAMA
REKLAMA

Sinoptikė Tatjana Kempi prognozuoja, kad ketvirtadienį orai keisis mažai. Daugelyje rajonų palis, tačiau nestipriai. Pūs vidutinis pietinių krypčių vėjas. Numatoma 5–10 laipsnių šiluma.

REKLAMA

Penktadienį žymesnio lietaus nenumatoma. Naktį daugelyje rajonų susiformuos rūkas, kuris vietomis išliks ir dieną. Temperatūra naktį nukris iki 1–6 laipsnių šilumos, dieną pakils iki 6–9 laipsnių.

„Panašūs orai prognozuojami ir šeštadienį, tačiau sekmadienį Lietuvos orams įtakos turės Atlanto ciklonas, kuris slinks per Šiaurės Skandinaviją iš Vakarų į Rytus. Naktį vietomis, o dieną daug kur numatomi krituliai. Vyraus lietus, bet dieną šiaurinėje šalies pusėje galima ir šlapdriba“, – LRT radijui sakė T. Kempi.

REKLAMA
REKLAMA

Pūs vakarinių krypčių vėjas – naktį silpnas, o dieną vidutinio stiprumo. Temperatūra naktį ir dieną mažai skirsis ir svyruos tarp 2–7 laipsnių šilumos.

Pasak sinoptikės, kitos savaitės šiluma dings, temperatūra pamažu kris. Pirmadienio naktį daug kur, o dieną vietomis numatomi trumpi krituliai – daugiausia šlapdriba ir sniegas. Naktį vyraus silpnai neigiama, dieną – silpnai teigiama temperatūra.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų