REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nieko nesureikšminkite, likite saikingi. Tai geras laikas apmąstymams. Vakaras susijęs su likimo dovanomis.

Avinas Nieko nesureikšminkite, likite saikingi. Tai geras laikas apmąstymams. Vakaras susijęs su likimo dovanomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dažniau patylėkite, niekuo nesiskųskite. Neliūdėkite dėl nuostolių, dėl to, kad esate suprasti tiktai formaliai ir apskritai neteisingai. Pasisaugokite vagių, sukčių. Vakare galimas malonus susitikimas, džiugi žinia.

REKLAMA

Dvyniai Nepalankus metas, kai geriausia niekuo rimtu neužsiimti darbe ir daugiau laiko skirti poilsiui. Galimas nelauktas pamirštos skolos grąžinimas.

Vėžys Šiandien geriausia būti toliau nuo darbo (jei tai įmanoma) ir namų – jums visiškai nereikalingi kontaktai nei su vadovu, nei su artimaisiais. Sutuoktiniams būtų neblogai vakare aptarti nesutarimų priežastis, taikytis. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Liūtas Rūpesčiai ir atsakomybės našta gali priversti rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus, tačiau geriau tai atidėti kiek vėlesniam laikui.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nieko neplanuokite – galite sugaišti laiką nenumatytoms kliūtims įveikti. Bet kokiu atveju jūs turite puikių draugų, įtakingų sąjungininkų, kurie jausis laimingi jums padėdami. Vakaras geras taikytis su pora.

Svarstyklės Galite sužinoti pinigų dingimo paslaptį, tikrąją nuostolių priežastį, kai ką apie sutuoktinio „popamokinę” veiklą. Negeras laikas svarbioms finansinėms operacijoms, aiškintis meilės santykius.

Skorpionas Gali atsiverti anksčiau nepastebėtos, nežinomos galimybės spręsti savo verslo ir finansines problemas, bet negeras laikas priimti lemtingą sprendimą – ši diena gali lemti arba didelį pelną, arba nuostolius. Galimos netikėtos dovanos, nelaukta pagalba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Venkite nesutarimų su partneriais ar sutuoktiniu – vargu ar bent vienam iš jūsų pakaks sveiko proto, ypač jei mėginsite skaičiuoti šeimos nuostolius ir pajamas, įvertinti gerbėjų keliamą grėsmę. Piniginiams, turto reikalams tvarkyti, svarbiems karjeros sprendimams priimti netinkamas metas.

Ožiaragis Mokėkite negirdėti apkalbų apie artimus žmones ir venkite veltis į ginčus. Būkite atidesni kelyje. Jei važiuosite visuomeniniu transportu, pasaugokite asmeninius daiktus.

Vandenis Apgaulingas metas, nebūkite patiklūs. Šiandien geriausiai seksis darbuotis namuose, o darbe galimi nesusipratimai. Nusileiskite kolegoms.

Žuvys Negeras laikas ką nors keisti: stenkitės nusiraminti. Nepriimkite atsakingų sprendimų. Saugokite vaikus ir nesiduokite išprovokuojami jų kaprizų.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų