REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ištikimi „iPhone“ gerbėjai, iš anksto registruodamiesi įsigyti naujuosius „iPhone 5S“ ir „iPhone 5C“, buvo tvirtai apsisprendę dėl norimo modelio, spalvos bei mokėjimo plano ir yra pasirengę laukti, kol jų norimos spalvos modelis bus atvežtas į Lietuvą, pranešė bendrovė „Omnitel“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo spalio 25 dienos, kai „Omnitel“ pradėjo prekiauti „iPhone 5S“ ir „iPhone 5C“ telefonais, šiek tiek daugiau iš anksto užsiregistravusių „Omnitel“ klientų rinkosi „iPhone 5S“ telefonus, tuo tarpu tarp „iPhone 5C“ populiariausi buvo baltos spalvos telefonai. Naujųjų „iPhone 5S“ paklausa visame pasaulyje yra didžiulė, tačiau „Omnitel“ deda visas pastangas, kad patenkintų savo klientų poreikius ir kuo greičiau pristatytų jų norimą modelį, sakoma bendrovės pranešime.

Pasak „Omnitel“ atstovų, per pirmąjį mėnesį daugelis „iPhone 5S“ pirkėjų įsigijo juodos spalvos („grey“) modelį. Neseniai „Omnitel“ pasiekė ir pirmieji ilgai laukti baltos spalvos („silver“) „iPhone 5S“ telefonai. Pirmoji auksinės spalvos („gold“) „iPhone 5S“ siunta Lietuvoje buvo išpirkta ypač greitai, artimiausiu metu „Omnitel“ pasieks daugiau aukso spalvos „iPhone 5S“ telefonų, kurių nekantriai laukia „iPhone“ gerbėjai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų