REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Tele2“ pranešė šį rudenį įrengusi ir atnaujinusi dvylika 2G bei 3G bazinių ryšio stočių Žemaitijoje ir pajūryje.

REKLAMA
REKLAMA

Naujos ryšio stotys rugsėjo-spalio mėnesiais buvo įrengtos šešiuose miestuose ir miesteliuose: Vadagiuose, Ubiškėje, Veliuonoje, Notėnuose, Pašilėje ir Kurmaičiuose. Per tą patį laikotarpį ryšio stotys atnaujintos Sudmantuose, Vėžaičiuose, Palangoje ir Klaipėdoje, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

„Tele2“ 2G ryšio tinklas yra didžiausias Lietuvoje, o toliau plečiamas 3G tinklas – antras pagal dydį. Įrengdami naujas ir atnaujindami senas bazines stotis, didiname jų aprėptį ir geriname ryšio kokybę. Tai reiškia, kad Žemaitijoje ir pajūrio regionuose ryšys bus geresnis“, – sakė Valerijus Kovzanas, „Tele2“ technikos direktorius.

Pasak jo, naujos bazinės stotys kartu yra taupesnės ir atitinka ateities technologijų plėtros poreikius, todėl tinklo modernizavimas leis „Tele2” kokybiškas ryšio paslaugas ir toliau teikti už mažą kainą.

Modernizuodama ryšio tinklą, „Tele2” atnaujina bazines stotis ir kituose Lietuvos regionuose. Šiuo metu jau atnaujinta 70 proc. bendrovės 2G tinklo ir 85 proc. 3G tinklo.

Šiemet iš viso į naujų stočių statybą ir įrangos atnaujinimą „Tele2“ investavo 26,4 mln. litų, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų