REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau legenda tapęs „Nissan GT-R“ evoliucionuoja toliau – japonai pristatė „Nissan GT-R Nismo“. „Nismo“ – gamyklinis „Nissan“ tiuningo padalinys. Šio padalinio vyrukai padirbėjo iš peties, todėl pristatydami automobilį japonai jau galėjo pasigirti ir nauju Niurburgringo trasos rekordu.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatydami ekstremaliausią savo kūrinį „Nissan“ atstovai pranešė, kad jų automobilis Niurburgringo trasą įveikė per 7 minutes ir 8,679 sekundės. O tai naujas rekordas tarp normaliomis serijomis konvejeriniu būdu gaminamų automobilių. Rezultatas labai solidus. Panašu, kad kitas japonų tikslas bus šioje trasoje įveikti 7-ių minučių ribą.

REKLAMA

Šiame automobilyje „Nismo“ meistrai padirbėjo su variklio maitinimo, išmetimo ir uždegimo sistemomis, sumontavo didesnio našumo turbokompresorius. Rezultatas – 595 a.g. ir 650 Nm. Gamyklinio tiuningo atelje specialistai dar kartą „perkratė“ ir automobilio pakabą, tad, pasak gamintojų, ši versija bus dar stabilesnė. Žvelgiant į „GT-R Nismo“ pasirodymą Niurburgringe abejonių dėl to tikrai nekyla.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų