REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per gaisrą Kauno rajone žuvo pusamžis vyras

Užregistruoti du tyčiniai padegimai

Praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 23 gesinti gaisrai ir 9 atlikti kiti gelbėjimo darbai. Ugnis vakar pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę ir vieną gyventoją traumavo.

Praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 23 gesinti gaisrai ir 9 atlikti kiti gelbėjimo darbai. Ugnis vakar pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę ir vieną gyventoją traumavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tragiškas gaisras vakar anksti ryte kilo Kauno rajono Radikų kaime, kur užsidegė individualus gyvenamasis namas. Ugniagesiams atskubėjus į gaisro vietą, mūrinis vieno aukšto pastatas su mansarda jau degė atvira liepsna. Apmalšinę liepsnas ugniagesiai su kvėpavimo organų apsaugos aparatais įėjo į uždūmintas patalpas ir rado žuvusio 49 metų vyro kūną. Gaisro metu dar išdegė mansarda, nudegė ir buvo nuardyta dalis pastato stogo. Nelaimės aplinkybės aiškinamos.

REKLAMA

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gavo pranešimą, kad lapkričio 17-osios vakare Ukmergėje, Gedimino gatvėje atviroje teritorijoje degiu skysčiu buvo apipiltas ir padegtas 26 metų vyras. Nukentėjusysis su rankų ir kaklo nudegimais buvo pristatytas į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Vakar ryte Kelmėje, Vytauto Didžiojo gatvėje UAB ,,Bionovus“ pastogėje užsidegė čia sukrautos medžio drožlės, skirtos biokurui. Pastogėje buvo supilta per 2 tūkstančius kubinių metrų drožlių, o degimas vyko apie 100 kvadratinių metrų plote. Todėl gesinant gaisrą 2 krautuvai vežė rusenančias drožles į toliau esančias aikšteles, kur jos buvo laistomos vandeniu. Po kelių valandų ugnis buvo užgesinta. Manoma, kad gaisras kilo dėl savaiminio užsidegimo. Gaisro priežastys tikslinamos.

REKLAMA
REKLAMA

Šiauliuose, Serbentų gatvėje, vakar popiet užsidegė prekybos kioskas. Gaisro metu išsilydė plastikinis stoglangis, aprūko kioskelio vidus, išdegė ir buvo nuardyta dalis grindų.

Klaipėdoje, Baltijos prospekte, vakar ryte buvo bandyta padegti daugiabučio namo buto duris. Gaisro metu aprūko buto durys, apdegė durų skambutis. Įvykis tiriamas.

Vakar buvo įregistruoti dar 2 tyčiniai padegimai. Ignalinoje, Miško gatvėje grupės savininkų bendrojo naudojimo sandėlis vakar buvo padegtas net du kartus. Vidurdienį padegus medinį sandėlį, apdegė viduje ten buvusios malkos, pjuvenos, sendaikčiai, statybinės medžiagos, taip pat nudegė šiferio stogas, vietomis pradegė perdengimas. Vakare benzinu buvo apipiltos anglys ir vėl padegtos. Atvykę ugniagesiai užgesino beįsiplieskiančią ugnį. Įvykis irgi tiriamas.

Vilniaus rajono Balsiškių kaime vakar vakare irgi buvo padegtas ūkinis pastatas. Kai ugniagesiai atvyko į įvykio vietą, medinis statinys jau degė atvira liepsna. Iš degančio pastato dar pavyko išnešti sendaikčius ir malkas, tačiau paties pastato išgelbėti jau nepavyko. Ir šio gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų