REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Viename ar kitame garažiuke pagaminta kanoninio „Batmobilio“ kopija – nėra kažkas tokio išskirtinio automobilių pasaulyje. Tiesa, dauguma tokių kopijų būna pagamintos grubiai ir tinka nebent pigioms dekoracijoms. Tačiau pasitaiko ir išimčių.

REKLAMA
REKLAMA

Šio mėnesio 30-ą dieną „Brooklands“ aukcione bus pardavinėjama legendinio „Batmobilio“ replika, kuri pagaminta gana rimtai. Žinoma, šiame automobilyje nerasime jokių fantastinių priedų skirtų kovai su viso pasaulio blogio jėgomis, tačiau važiuoti šis neįvardinto britų auksarankio tvarinys gali visai neblogai, o pagamintas jis tikrai su meile. Galinius automobilio ratus čia suka iš „Jaguar“ pasiskolintas 3,2 litro darbo tūrio motoras. Kaip teigia automobilio gamintojas, šis „Batmobilis“ iki 100 kilometrų per valandą greičio gali spurtuoti per 5 sekundes.

REKLAMA

Automobilio pardavėjai „Brooklands“ aukcione tikisi už jį gauti apie 90 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų. Nemažai? Kaip čia pažiūrėjus. Juk išskirtinumas visuomet kainuoja. Jei jums neduoda ramybės mintis, kad sostinėje jau yra vienas „Bugatti”, apie “Batmobilį” galite pagalvoti. Tokio mūsų kraštuose dar niekas neturi, o kaina už tokį išskirtinumą yra visai įkandama. Taigi, gal kam reikia išskirtinio žaisliuko?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų