REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien sudarytas sandoris, užmegztas romantiškas ar dalykinis ryšys gali būti perspektyvus. Pažįstami asmenys gali pateikti svarbių pasiūlymų arba pasitarnauti jums kaip vykę tarpininkai.

Avinas Šiandien sudarytas sandoris, užmegztas romantiškas ar dalykinis ryšys gali būti perspektyvus. Pažįstami asmenys gali pateikti svarbių pasiūlymų arba pasitarnauti jums kaip vykę tarpininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Palanku diegti naujoves, keisti darbo profilį. Regis, taps aiškiau, kokios perspektyvos jūsų laukia. Daug lems profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, o gal ir senos ar naujos pažintys. Galbūt savaime išsispręs dalykinė ar politinė dilema.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien būsite nusiteikę aktyviai bendrauti, viskuo domėtis, todėl galite išsiaiškinti jums aktualius dalykus. Gali atsinaujinti sena pažintis, draugystė. Naudingi gali būti ir nauji pažįstami. Bendri projektai su jais teikia gerų vilčių.

Vėžys Apmąstymai vienumoje, įsigilinimas į rūpimą informaciją gali padėti atskleisti svarbias detales, paslaptis, neafišuojamus motyvus. Galite tikėtis slaptos protekcijos, naudos iš konfidencialaus susitarimo ar nelegalios veiklos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien galite kažką laimėti, jei pasitelksite intuiciją ir patirtį. Regis, pavyks padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Pasistenkite bendrauti kuo lanksčiau ir taktiškiau.

Mergelė Tinkama diena tvarkyti komercinius, nuosavybės reikalus. Galbūt pavyks papildomai užsidirbti, susitarti dėl pelningo užsakymo ar kokybiškos paslaugos, su nuolaida įsigyti norimą prekę ar pan. Gerų emocijų teiks meilė.

Svarstyklės Palanki diena informacijos rinkimui ir apdorojimui, įvairioms sutartims, reikalams su žiniasklaida, trumpoms išvykoms. Jums nestigs praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien daug galvosite apie nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius, piniginius, šeiminius klausimus. Auga jūsų energetinis potencialas, žavesys, o kartu ir galimybės daryti įtaką kitiems, įkūnyti planus.

Šaulys Šiandien seksis ugdyti, mokyti ir lavinti vaikus, vykdyti kūrybinius projektus. Su malonumu viliosite priešingą lytį. Atviriau reikšite jausmus, aistras, kils ūpas sportuoti, dalyvauti įvairiose atrakcijose, žaidimuose.

Ožiaragis Šiandien pasižymėsite darbštumu. Galbūt gausite naudingos informacijos, susijusios su įsidarbinimu, arba imsitės prasmingų reformų, gerinsite darbo vietą, įrangą. Palanku atlikti procedūras, taisančias savijautą ir išvaizdą.

REKLAMA

Vandenis Tikriausiai pagerės santykiai su aplinkiniais. Pasijusite reikalingesni. Šiandien gautus pasiūlymus verta priimti, jei tam neprieštaraus verslo partneriai, sutuoktinis. Gali išsispręsti juridinis klausimas.

Žuvys Šiandien jums itin rūpės vykdyti finansinius įsipareigojimus, sumokėti mokesčius, atiduoti skolas. Galite sudaryti draudimo sutartį, ką nors pirkti lizingu. Jei rimtesnių rūpesčių neturite, būsite nusiteikę pramogoms, meilei, sekso nuotykiams.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų