REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tris „Futures“ serijos turnyrus iš eilės laimėjęs Laurynas Grigelis pergalių seriją pratęsė ir aukštesniame lygyje. Antroji Lietuvos raketė pirmadienį Andrijoje (Italija) prasidėjusiame „Challenger“ serijos teniso turnyre 7:6(5), 4:6, 6:3 nugalėjo 24-erių kroatą Nikolą Mektičių (ATP 282), rašo sportin.lt.

REKLAMA
REKLAMA

22-ejų L.Grigelis geriausių pasaulio tenisininko reitinge pagal ATP šiuo metu užima 301 vietą, tačiau už pergalę pirmajame vyrų vienetų rate jau užsitikrino 6 ATP reitingo taškus. Kovoje su N.Mektičiumi lietuvis atliko net 20 „eisų“ (neatremiamų padavimų).

REKLAMA

L.Grigeliui tai buvo jau 16 (!) pergalė iš eilės. Prieš dvi savaites jis laimėjo tris ITF „Futures“ serijos turnyrus Didžiojoje Britanijoje. Antrajame „Challenger“ turnyro Andrijoje, kurio prizų fondą iš viso sudaro 30 tūkst. eurų, rate lietuvis kovos su septintąja varžybų rakete 24-erių italuThomasu Fabbiano (ATP 185) arba 27-erių kazachu Farrukhu Dustovu (ATP 213).

L.Grigelis poroje su italu Marco Crugnola varžysis ir šio turnyro dvejetų varžybose. Pirmajame rate antradienį jų varžovais bus treti pagal skirtymą šveicaras Philippas Oswaldas ir švedas Andreas Siljestromas.

Daugiau skaitykite: sportin.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų