REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskelbta nauja pasaulio pabaigos data

Tarologas L. Malinauskas: tik laiko klausimas, kada planeta pradės puolimą prieš žmogų

Pasaulio pabaigos data buvo skelbiama ne vieną kartą, tačiau apokalipsė žmonijos vis dar nesunaikino. Naujausia pranašystė skelbia, kad žmonėms gyventi liko mažiau nei šimtas dienų.

Pasaulio pabaigos data buvo skelbiama ne vieną kartą, tačiau apokalipsė žmonijos vis dar nesunaikino. Naujausia pranašystė skelbia, kad žmonėms gyventi liko mažiau nei šimtas dienų.

REKLAMA

Vikingų legenda „Ragnarok“ skelbia, kad žmonija bus sunaikinta 2014 metų vasario 22 dieną. Tai įvyks, kai dievą Odiną nužudys vilkas Fenriras.

Prieš žmogžudystę, po kurios susinaikins planeta, dangų ir žemę užlies nuodai, visur patvins upės. Prieš apokalipsę teks išgyventi trys stingdančias žiemas. Išnyks moralė, žmonės ims žudyti vieni kitus. Kai bus nužudytas dievas Odinas, visą žemę užtvindys vanduo. Po šios civilizacijos žūties gims naujoji, kuri naudosis neribotais ištekliais.

Mokslininkai apskaičiavo, kad vikingų išpranašauta pasaulio pabaiga turėtų įvykti ateinančių metų vasario 22 dieną, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Tarologo pranašystė

Gerai žinomas tarologas Leopoldas Malinauskas pabrėžia, kad pasaulis gali būti sunaikintas keliais būdais: žmones gali ištikti ekologinė, demografinė ir geologinė katastrofa.

REKLAMA

Pasak Leopoldo, ar planeta išnyks iš visatos, prognozuoti sunku, tačiau kad žmonija dings nuo žemės paviršiaus, neabejoja.

„Sunku spėti, ar pasaulis bus sunaikintas. Tačiau žmonių civilizacijos pabaiga tikrai bus. Žmonių civilizacija yra pasmerkta. Anksčiau ar vėliau tai nutiks“, – sakė tarologas.

L. Malinausko duomenimis, mūsų žemėje gyveno net dešimt civilizacijų, tačiau, pasak pašnekovo, mokslininkai šio fakto vis dar nedrįsta pripažinti.

„Mokslininkai nepripažįsta dalykų, kurių negali paaiškinti. Internete pilna nuotraukų, kuriose matomi trijų ar keturių metrų ilgio skeletai. Juos mokslininkai šlavinėja šluotelėmis ir gramdo nuo grunto skalpeliais. Matot, pasaulis išliko, o civilizacijos žūva“, – teigė garsus tarologas.

REKLAMA
REKLAMA

Planeta sunaikins žmogų

L. Malinauskas teigė, kad iš lėto pasaulį naikina patys žmonės, tačiau planeta anksčiau ar vėliau žmogui atkeršys.

„Mes visiškai negerbiame savo planetos. Darome su ja ką norime. Čia tik laiko klausimas, kada planeta pradės puolimą prieš žmogų“, – kalbėjo būrėjas.

Kalbėdamas apie planetos sunaikinimo datą, tarologas nesistebėjo, kad pasaulio pabaiga gali užklupti nepraėjus nei šimtui dienų. Pasak L. Malinausko, katastrofos visada užklumpa netikėtai.

„Dažniausiai viskas įvyksta netikėtai. Juk avarija kelyje Vilnius–Kaunas taip pat gali įvykti staiga“, – sakė tarologas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų