REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bushido FC World HERO'S“ turnyras šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje sutraukė gausią kovos menų gerbėjų minią. Šiems ringe teko išvysti ne tik gražių, kovingų ir taktiškai sumanių lietuvių pergalių, bet ir nusivylimų.

REKLAMA
REKLAMA

Akiai patrauklias kovas ir pergales žiūrovams padovanojo sirgalių numylėtinis Ignas Barysas, taip pat Mindaugas Veržbickas, Karolis Liukaitis, į ringą po penkerių metų pertraukos sugrįžęs Kęstutis Smirnovas. Nepasisekė „monstrų“ tramdytojui Tomui Pakutinskui, kuris titulinėje kovoje dėl traumos atsisakė tęsti dvikovą su amerikiečių Herakliu Antoine‘u Hyesu. Pralaimėjimą revanšinėje kovoje patyrė Valdemaras Kulda, savo varžovui nusileido ir kaip liūtas kovojęs Martynas Knyzelis.

REKLAMA

Daug vilčių buvo siejama su KOK „Grand Prix“ turnyru, kur du lietuviai buvo pasiryžę kovoti dėl titulo. Jau pirmoje pusfinalio dvikovoje Deividas Danyla po dviejų nokdaunų pirmame raunde turėjo pripažinti Massaro Glunderio pranašumą. Martynui Daniui kitame pusfinalyje pavyko nokautuoti lenką Lukaszą Lecickį. Šio turnyro finale vėl pranašesnis atrodė olandas M. Glunderis – jis stipriu kojos spyriu pasiuntė M. Danių į nokautą ir triumfavo.

REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

Bušido grožybės: „karščiausios“ „Bushido HERO'S“ turnyro merginos

I. Barysas po įtikinamos pergalės prieš lenką: tiesiog mano planas pavyko

„Bushido HERO'S“: „monstrų“ tramdytojas T. Pakutinskas „Heraklio“ iš Amerikos neįveikė

Portalas Balsas.lt kartu su mūsų šalies Bušido federacija pirmą kartą istorijoje rengia Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimus. Nuo lapkričio 16 dienos iki gruodžio 16 dienos vyksiančiuose rinkimuose varžysis 12 pajėgiausių sportininkų, kuriuos pagal šių metų rezultatus atrinko Lietuvos Bušido federacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beveik visą mėnesį mūsų šalies kovos menų gerbėjai portale Balsas.lt galės balsuoti už savo mėgstamiausius kovotojus. Jų balsai sudarys 50 proc. galutinių rinkimų rezultatų, o kitus 50 proc. lems lygiomis dalimis pačių rinkimų dalyvių ir kovos menų specialistų balsai. Skaitytojų balsai bus sumuojami iki gruodžio 10 doenos, o gruodžio 16 dieną susumavę visus balsus paskelbsime rinkimų nugalėtojus.

Balsuoti galite paspaudę ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų