REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oksfordo universiteto gėrimų bendruomenės nariai buvo išvadinti „seksistais ir bjauriai besielgiančiais“ po to, kai buvo pranešta apie renginį renginį, kuriuo metu vaikinai po barus vaikosi merginas, bėgančias nuo „sumedžiojimo ir sudorojimo“, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Šventojo Hugho koledžo bendruomenė žaviausioms pirmakursėms išsiuntė pakvietimus į „Lapių medžiokle“ vadiną renginį. Jame dalyvaujantys vaikinai, dėvintys raudonus švarkus vadinami „Medžiotojais“ – jie vaikosi trumpais sijonėliais ir lapės ausinis pasipuošusias gražias pirmakurses. Pakvietime rašoma, kad „tam, jog išvengtų kankinimų, persekiojamos lapės turi įveikti tam tikras kliūtis“. Po šiuo įrašu nurodyti barai, kuriuose „lapės“ turi apsilankyti ir gėrimai, kuriuos jos turi išgerti. Kol galiausiai pasiekia „lapių olą“ arba gaudynių pabaigos vietą, „lapės“ turi gerti punšą, sidrą, raudoną ir baltą vyną, degtinę „Smirnoff Ice“, džiną ir sambuką.

REKLAMA

Šventojo Hugho koledžas buvo įkurtas1886 metais kaip moterų koledžas ir iki 1986 nepriėmė studentų vyrų. Tarp jį baigusių moterų yra Didžiosios Britanijos vidaus reikalų ministrė Theresa May ir Burmos opozicijos lyderė Aung San Suu Kyi.

Koledžo direktorė, dama Elish Angiolini teigė, jog yra labai nemaloniai nustebinta. „Šis koledžas buvo įkurtas tam, kad būtų užtikrinta moterų lygybė. Esame pasibaisėję, kad bet kuris koledžo narys galėtų sutikti dalyvauti tokios bjaurios ir seksistinės bendruomenės veiklose ar, kaip jie tai vadina, „pramogose“ “.

Bet kuris bendruomenės narys, susijęs su tokios informacijos platinimu ar dalyvavimu minėtosios gėrimų bendruomenės veiklose, bus baudžiamas pagal koledžo nustatytas procedūras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų