REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Britų vadybininkas Frankas Warrenas galvoja apie galimybę apduoti buvusį pasaulio sunkaus svorio bokso čempioną 47 metų Mike‘ą Tysoną į teismą – šis prisipažino, kad į ringą eidavo veikiamas narkotikų.

REKLAMA
REKLAMA

Savo autobiografijoje Geležinis Mike‘as pareiškė, kad prieš dvikovas vartojo stiprius narkotikus, o dopingo testus apeidavo naudodamas dirbtinį penį, pripildytą svetimu šlapimu.

REKLAMA

61 metų F. Warrenas organizavo keletą M. Tysono dvikovų Didžiojoje Britanijoje ir neatmeta galimybės, kad norėdamas geriau parduoti savo knygą boksininkas išsigalvojo tuos sensacija virtusius pareiškimus. Būtent dėl to jis pasirengęs eiti teismo keliu.

„Pagal britų Bokso sąjungos taisykles dopingo vartojimas uždraustas, todėl tai – rimtas kontrakto pažeidimas, – BBC eteryje kalbėjo F. Warrenas. – Kai tik perskaitysiu knygą, priimsiu sprendimą. Esu tikras, kad Sąjunga taip pat turi ką pasakyti šiuo klausimu.“

„Prieš dvikovas Didžiojoje Britanijoje M. Tysonas darė dopingo testus ir draudžiamų preparatų pėdsakų jo organizme nebuvo rasta. Nežinau, ar tikėti jo pasakojimais apie dirbtinį penį. Galbūt tai reklaminis triukas dėl knygos pardavimų augimo“, - pridūrė bokso vadybininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų