REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Vičiūnų restoranų grupės“ tinklui priklausantis restoranas „Katpėdėlė“ netrukus pasitiks klientus nauju logotipu ir moderniu įvaizdžiu. Į tradicinės lietuviškos virtuvės rėmus nebetelpantis restoranas atnaujina prekės ženklą, modernina interjerą, patiekalų gamybą ir jų pateikimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Senasis „Katpėdėlės“ logotipas buvo naudojamas nuo 1994-ųjų, kai Kaune įsikūrė pirmasis šio ženklo restoranas. Tuo metu buvome vieni pirmųjų, sugalvoję tradicininį lietuvišką valgiaraštį iš namų virtuvės perkelti į restoranus. 20 metų stebėjome, kaip keičiasi mūsų klientų įpročiai ir lūkesčiai, išsigryninome savo kliento portretą ir supratome, kad subrendome kardinaliems pokyčiams“, – sako UAB „Vičiūnų restoranų grupės“ rinkodaros vadovė Lina Nikonovaitė.

REKLAMA

Naują „Katpėdėlės“ prekės ženklą kūrė reklamos agentūra „Ogilvy“, taip pat pasiūliusi logotipui ir stilingesnį lietuviško augalo – katpėdėlės – vizualinį variantą. Kartu su logotipu žadama atnaujinti ir restorano valgiaraštį bei interjerą.

Pasak L. Nikonovaitės, etnografinę aplinką žadama moderninti, naudoti šviesesnę spalvų gamą, labiau pritaikyti pakitusiems klientų poreikiams. „Orientuojamės į miesto žmogų, kuris daug dėmesio skiria ne tik prabangos prekių, bet ir maisto kokybei, todėl į tradicinius lietuviškus patiekalus nusprendėme pažvelgti šiek tiek kitaip – įdomiau, estetiškiau, europietiškiau. Dar viena naujovė: iš kelionių po pasaulį grįžęs žurnalistas Vytaras Radzevičius savo įspūdžius ir gurmanišką patirtį perkėlė į mūsų naują meniu. Nuo šiol „Katpėdėlės“ lankytojai galės paragauti jo interpretacijų lietuviškų patiekalų tema“, - sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis visiškai rekonstruojamas „Katpėdėlės“ restoranas, įsikūręs PC „Banginis“, Lukšio g. 34, Vilniuje, nudžiugins alaus gurmanus: čia nuo lapkričio 13 d. ne tik bus galima paragauti patiekalų iš naujojo valgiaraščio, bet ir prie vakarienės priderinti įvairiausių rūšių alaus iš viso pasaulio.

Šią savaitę kitų „Katpėdėlės“ restoranų lankytojai galės įvertinti valgiaraščio pasikeitimus, o artimiausiu laiku – ir atnaujintus modernius restoranų „Katpėdėlė“ interjerus. UAB „Vičiūnų restoranų grupės“ tinklui priklauso 7 „Katpėdėlės“ restoranai: 2 Vilniuje, 2 Kaune, 1 Klaipėdoje bei Šiauliuose ir Panevėžyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų