REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Felipe Massa sekmadienį Italijoje sulaukė 15 tūkst. „Ferrari“ sirgalių „sudie“, o jau kitą dieną buvo pristatytas kaip naujas „Williams“ pilotas. Brazilas po aštuonerių metų „Scuderia“ komandoje priėmė britų pasiūlymą. „Williams“ ekipoje 32 metų lenktynininkas važiuos su suomiu Valtteri Bottas, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes labai džiaugiamės, galėdami patvirtinti F. Massa „Williams“ šeimos dalimi. Tai išskirtinis talentas ir tikras kovotojas trasoje. Be to, jis atneš daug patirties“, - kalbėjo komandos vadovas ir įkūrėjas Frankas Williamsas.

REKLAMA

Patirtį F. Massa tikrai išnaudos, o kitas sezonas jam bus jau tryliktas „Formulės-1“ karjeroje. „Tikiuosi, kad mano patirtis padės komandai ir ji žengs tinkama kryptimi, - kalbėjo 11 kartų „Grand Prix“ lenktynes laimėjęs brazilas, iš „Williams“ bolido išstūmęs venesuelietį Pastorą Maldonado. – Tai iššūkis mano karjeroje, dirbsiu nuo pat pradžių įtemptai.“

Su „Ferrari“ ekipa F. Massa atsisveikino dar savaitgalį, kai tapo aišku, kad jam savo vietą teks užleisti suomiui Kimi Raikkonenui. „F. Massa buvo tikras „Ferrari“ pilotas ir ir tikrai bus įrašytas į „Ferrari“ istoriją“, - teigė komandos prezidentas Luca di Montezemolo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų